Ordre del dia del ple de setembre de l’Ajuntament de Blanes

Foto: Blanesaldia

Ordre del dia del ple de l’Ajuntament de Blanes, previst pel dijous 27 de setembre a partir de les 20 hores

I Part resolutiva – Propostes de Secretaria

1. Aprovació de l’acta de la sessió ordinària corresponent al dia 31 de juliol de 2012.
2. Donar compte de resolucions judicials i d’altres temes d’interès municipal.

Propostes d’acord de la Comissió Informativa d’Hisenda i Patrimoni

3.  Aprovació del Compte General 2011.

4. Acceptar la sol·licitud formulada pel Consell Comarcal de la Selva en el sentit de renunciar, davant de l’Administració Tributària de l’Estat, de la delegació de competències d’inspecció d’IAE, amb efectes del dia 1 de gener de 2013.

5. Modificació de crèdit del Pressupost municipal vigent per la modalitat de transferència de crèdit del capítol VI al capítol VII per al Projecte d’Instal·lació de la xarxa de recollida d’aigües pluvials carrers Extremadura, Astúries i entorn (Fase 2).

Propostes d’acord de la Comissió Informativa General i d’Urbanisme

6. Sol·licitud a la Direcció General de Comerç del Departament d’Innovació Universitats i Empresa de la Generalitat que inicií els tràmits per modificar la delimitació de la TUC de Blanes i/o de les àrees de concentracions comercials existents del municipi.

7. Aprovació provisional del projecte de modificació puntual del Pla Especial del sistema General portuari del municipi de Blanes.

8. Creació d’un fitxer de dades de caràcter personal.

9. Aprovació de prestació econòmica mentre duri la situació d’incapacitat temporal, per al personal de plantilla al servei de l’Ajuntament de Blanes.

10. Modificació de l’article 19 del Pacte de condicions de treball del personal, sobre serveis en dies d’especial rellevància.

II Part de control

11. Moció que presenta el grup municipal d’Esquerra Unida i Alternativa – Iniciativa per Catalunya Verds de Blanes pel dret a decidir de les dones sobre el seu propi cos, amb motiu de la celebració del 28 de setembre de 2012, Dia d’acció global per l’avortament legal, segur i gratuït.

12. Moció que presenta grup municipal d’Esquerra Unida i Alternativa – Iniciativa per Catalunya Verds de Blanes sobre la incorporació de noves mesures a Blanes per al foment de la mobilitat sostenible.

13. Precs i preguntes.