Bones vendes a Blanes durant la celebració de La Botiga al Carrer

Artivcles en venda al carrer Muralla

Els comerciants del centre de Blanes fan una valoració molt positiva de les vendes realitzades durant la jornada d’avui a La Botiga al Carrer. El gran nombre de productes venuts al llarg de tot el dia ha ajudat a millorar la temporada estiuenca, que no ha estat gaire bona.

Centenars de persones han passat al llarg del dia per les parades que s’havien ubicat als carrers més cèntrics de la localitat. Des de primera hora del matí les botigues han rebut molta afluència de persones.

 

Però ha estat a la tarda quan les vendes han augmentat notablement i els carrers amb articles en venda s’han omplert de gent, tant veïns de la localitat com estiuejants i visitants dels municipis del voltant. I és que moltes botigues, per acabar amb els estocs de temporada, han posat preus reduïts amb descomptes, sobretot en articles de temporada, com la roba i el calçat, així com els complements.

Les activitats de La Botiga al Carrer, que organitzen conjuntament l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC) i l’Ajuntament de Blanes, continuen aquesta nit amb els menús especials de nit que set establiments del centre ofereixen amb motiu d’aquesta jornada.