Activitats a Blanes els dies 10, 11 i 12 de març

Divendres 10 de març

§ A les 10 hores, a les dependències de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament (Av. de l’Estació, 43), i organitzat pel SIAD Blanes, en commemoració del 8 de Març, Dia Internacional de la Dona: Taller sobre desigualtats i justícia social (homes).

§ A les 18 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), i organitzat per PAH Blanes: Taller informatiu obert al públic amb els advocats Jesús Becerra i Martí Batllori, i membres de la PAH. Elimina la clàusula sòl de la hipoteca i recupera els diners cobrats de més.

§ A les 18 hores, a la seu de l’Associació Col·lectiu Dona Terra (C. de l’Or, 2 bis), i organitzada per la referida associació, com a acte de commemoració del “8 de Març, Dia Internacional de la Dona”: Tertúlia Cafè amb Sílvia Pascual, Feminitat i Consciència, al encuentro de la mujer salvaje, a càrrec de Silvia Pascual, psicòloga, màster en Psicologia Analítica de Jung.

§ A les 19 hores, a la Biblioteca Comarca (Pg. de Catalunya, 2), i organitzat per la Biblioteca Comarcal de Blanes i l’Associació de Dones Artesanes de Blanes (ADAB), com a acte de commemoració del 8 de Març, Dia Internacional de la Dona, Xerrada-taller: Què són els mandales? i acte de presentació del projecte Mandales per la Pau, a càrrec de Marta Solà i Montse Humanes.

Dissabte 11 de març

§ De 10,30 a 12,30 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes, i organitzat pel Club Judo Blanes, entrenament de germanor interclubs.

§ De 18 a 20 hores, a la plaça del davant del local social de l’Av de Valldolig, i organitzat per l’Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa: en Joc 2017. Vine a jugar a la plaça.

§ A les 21 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26): Posta en escena de Nebraska, de Jordi Portas, premi de teatre Josep Ametller (Premis Recvll 2012).

§ A les 21 hores, a l’Espai Creatiu Morralla (Av. de l’Estació, 70 -nau 4-): Trap Series II. Amb Teuma Thug (Pawn Gang). Nel·lo C, Xavi Mata, Lildami, Poor Tràmit i DJ Plan B (fins a tancar).

Diumenge 12 de març

§ A les 10 hores, amb sortida des del Pg. de Mar, a l’alçada del Banc dels Músics, fins a l’Hospital Comarcal de Blanes, passant pel davant del CAP 1 (C. de Sebastià Llorens), i convocada per la Plataforma Junts per la Sanitat – Blanes: Marxa-manifestació sota el lema Rescatem la Sanitat Pública.

§ De 10 a 13,30 hores, a l’Institut Sa Palomera (C. del Vilar Petit, 24), jornada de portes obertes.

§ D’11 a 13 hores, a l’Institut S’Agulla (Ctra. de Malgrat, 13), jornada de portes obertes (ESO).

§ A les 12 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), lliurament dels Premis Recvll 2017 (53a. convocatòria). En el decurs de l’acte es presentarà el llibre Vides de filferro de Montserrat Espallargas, guanyadora de l’anterior edició del premi Joaquim Ruyra, així com de la resta d’obres guanyadores de la 52a. edició.

§ A les 13,30 hores, al restaurant Mont-Ferrant (C. de l’Abat Oliba, 3), dinar col·lectiu de la 53a. edició dels Premis Recvll 2017, amb la presència dels guanyadors de les edicions de l’any passat i d’enguany.

§ A les 14 hores, al local de l’Asociación Andaluza de Ardaleños y Amigos de Ardales (C. de Mont-Ferrant, 1), dins del programa de celebració del Día de Andalucía i també com a acte de celebració del “3r. Dia del Soci”: Dinar d’agermanament.