Activitats a Blanes els dies 17, 18 i 19 de febrer

Divendres 17 de febrer
§ De les 9,30 a les 11 hores, i amb recorregut pel C. del Vilar Petit, C. Barcelona, C. del Vilar, Rbla. de J. Ruyra, Pg. de Cortils i Vieta, Pg. de Dintre, C. de la Muralla, Rbla. de J. Ruyra, C. del Vilar, C. de Barcelona i C del Vilar Petit: Cercavila de Carnestoltes de l’institut Sa Palomera.

§ De les 9,30 a les 11 hores, i amb recorregut pels carrers de J. Verdaguer, M. de Cervantes, A. Machado i Lope de Vega: Cercavila de Carnestoltes del CEIP Mn. Joan Batlle.

 

§ De 10 a les 20 hores, en horari d’obertura de l’establiment, i a tots aquell establiments comercials que hi participin: Concurs de Disfresses a la Feina.

§ De les 15,30 a les 16,30 hores, i amb recorregut per l’Av. dels Pavos, i carrers dels Pirineus, de les Gavarres, de Rubén Darío, del Ter, i d’Antoni Palau: Cercavila de Carnestoltes del CEIP Quatre Vents.

§ A les 18 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), i dins l’espai “L’hora del conte”: Contes i Maquillatges, amb la Cia. Embolic de Somnis.

Dissabte 18 de febrer
§ De 10 a les 20 hores, en horari d’obertura de l’establiment, i a tots aquells establiments comercials que hi participin: Concurs de Disfresses a la Feina.

§ A les 17 hores, a la Pl. dels Dies Feiners: Espectacle d’animació i ball infantil amb el grup Vatua l’Olla.

§ A les 19,30 hores, a la Pl. de Catalunya i amb recorregut pel Pg. de Mar, C. Ample i Pl. dels dies Feiners: Arribada del Rei Carnestoltes i cercavila.

§ A les 20 hores, a la Pl. dels Dies Feiners: Pregó del Rei Carnestoltes.

§ A les 21,30 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), i organitzat per la Casa de Andalucía de Blanes: Día de Andalucía, amb la participació del Coro Rociero Bahía de Blanes, Grupo de Baile de la Casa de Andalucía, Grupo de Cante Con Otro Aire, y Miguel de Tena y Antonio Patrocinio.

Diumenge 19 DE FEBRER
§ A les 17 hores, amb recorregut per l’Av. de Jaume I, Pl. de la Solidaritat, Rbla. de Joaquim Ruyra, Pl. de Catalunya i Pg. de la Marina: Rua de Carrosses i Comparses.

§ A les 19 hores, a l’Auditori del Centre Catòlic (C. de Roig i Jalpí, 16), i dins del VIII Cicle de Concerts Hivern-Primavera 2012, organitzats per les Joventuts Musicals de Blanes: Concert de música clàssica a càrrec de Quartet Gerhard.

Exposicions i Altres

Del 18 al 21 de febrer
A la taquilla del Teatre de Blanes (C. Ample, 26), si et pintes un bigoti vermell i compres la teva entrada  per a «Bigoti Vermell» el nou treball de l’Anna Roig i l’ombra de Ton Chien que es posarà en escena al mateix teatre el dissabte, 25 de febrer, a les 22 hores, obtindràs un 2×1 (dues entrades al preu d’una).
Horari: Cada dia, de les 19 a les 20,30 hores.

Fins març de 2012
A la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), dins del marc del projecte de col·laboració entre la Biblioteca Comarcal i el Teatre de Blanes, i coincidint amb la programació del 1r trimestre de 2012 del Teatre de Blanes.
Racó del Teatre de Blanes. Una guia de lectura que recull les obres que es representen al teatre i altres documents relacionats (llibres, revistes, CD’s, DVD’s, etc). A més, les guies de lectura estaran a disposició dels espectadors a les dependències del Teatre de Blanes.
Horari: De dilluns a divendres, de 10 a 13 i de 16 a 20,30 hores. Dissabtes, de 10 a 14 hores.