Ja es poden fer les inscripcions relacionades amb la programació d’activitats de Morralla

El Casal de Joves Morralla, Espai Creatiu, de l’Ajuntament de Blanes, enceta l’any amb una engrescadora programació trimestral que inclourà tallers de manga, hip-hop, teatre, guitarra, dibuix, bateria, gravació musical, teràpies naturals, DJ i circ. Aquesta programació s’ha fet en base a les propostes més votades que s’han recollit en uns 500 qüestionaris que s’han fet als i les alumnes de secundària, així com a través d’enquestes al Facebook  realitzades durant l’últim trimestre del 2011. A més, és la primera oferta regular que es fa a la nova ubicació del centre juvenil

Els tallers es començaran a fer-se l’última setmana de gener, i s’allargaran fins l’abril. Seran impartits per joves de manera voluntària, amb els que s’ha valorat prioritzar la transmissió de coneixements i la posada en comú d’interessos en els temps de lleure, en un espai on els i les joves són els protagonistes. Precisament per aquest motiu els tallers s’ofereixen de manera gratuïta. Amb tot, al llarg del trimestre també s’incorporaran altres tallers sol·licitats, cursos i/o monogràfics que, pel material necessari o per la tècnica requerida, tindran un cost mínim per als participants.

Les inscripcions, que tenen places limitades, s’obren aquest dijous 12 de gener, al Portal Jove (C/Ample, 11 de dilluns a divendres de 10 a 14 hores i de les 17.30 a les 20.30h. Tel. 972 379 329), així com al mateix Casal de Joves (Av. de l’Estació, 70 nau 4).  Al casal, l’horari per fer les inscripcions és de dilluns a divendres, de les 17.00 a les 21.00 hores, o bé a través del telèfon 972 330 711.