Activitats programades a Blanes els dies 16, 17 i 18 de desembre

Divendres 16 de desembre

§ De les 17 a les 20 hores, pels carrers comercials del centre. El pallasso Nanu es passejarà en patinet, fent parades per fer figures amb globus.

§ A les 20 hores, a la Sala de Plens de l’Ajuntament, i organitzat per les parròquies de Blanes, la Comissió de l’Agenda Llatinoamericana i el propi Ajuntament de Blanes. Acte de presentació de la campanya de l’Agenda Llatinoamericana 2012 “Sumak Kawsay. Bon viure / Bon conviure”, a càrrec d’Albert Quintana, membre de Justícia i Pau.

§ A les 22 hores, al Teatre dels Pins (C. de Francesc Macià, 26), i organitzada per Crit d’Art: Projecció de curtmetratges guardonats enguany amb els premis Gaudí.

Dissabte 17 de desembre

§ De les 9 a les 13’30 hores, a la pista verda de la Ciutat Esportiva de Blanes, ubicada al paratge de Mas Cuní, s/núm., i organitzat pel Club Esportiu Blanenc Gimnàstica Rítmica: Festival de Nadal de Gimnàstica Rítmica.

§ A les 11 hores, a la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), i dins l’espai “Promocionem la cultura, fomentem la lectura” que del 5 de desembre al 9 de gener compte com a entitat convidada amb l’Esbart Joaquim Ruyra. “Flaixmob tradi” de l’Esbart Joaquim Ruyra.

§ De les 15 a les 18 hores, a la pista verda de la Ciutat Esportiva de Blanes, ubicada al paratge de Mas Cuní, s/núm., i organitzat pel Club Vitry.
Festival de Nadal de Gimnàstica Rítmica.

§ De les 16 a les 20 hores, al Pg. de Dintre, i organitzada per l’Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa, amb la finalitat de recaptar fons per a la Marató de TV3: Fira de diferents tallers de manualitats i jocs.

§ A les 22 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26): Representació de “Pastors i Misteris”, els Pastorets d’en Pere Puig i Llensa.

Diumenge 18 de desembre

§ De les 9 a les 13 hores, a la pista verda de la Ciutat Esportiva de Blanes, ubicada al paratge de Mas Cuní, s/núm., i organitzat pel Club Rítmica Blanes: Festival de Nadal de Gimnàstica Rítmica.

§ De les 10 a les 13 hores: Visita lliure a les ermites de Sant Joan i de Sant Francesc.

§ De les 10 a les 20 hores, al Pg. de Dintre, davant l’Ajuntament, i organitzada pel Rotary Club, amb la finalitat de recaptar fons per a la Marató de TV3. Tómbola solidària.

§ A les 12 hores, al local social de la Penya Blanc-i-Blava de Blanes (C. de Mont-Ferrant, 5), acte de lliurament a Creu Roja Joventut de les joguines recollides per la penya a la 6a. campanya “Nadal 2011, cap nen sense joguines”, que enguany comptarà amb la col·laboració del FC Ràcing Blanenc, que el divendres, 16 , i el dissabte, 17, disposaran d’un estand de recollida al camp municipal de Can Borell.

§ De les 12 a les 14 hores, a Casa Saladrigas (C. de Roig i Raventós, 1). Taller: Pessebres reciclats. Destinat a nens i nenes, que hauran d’anar acompanyats d’un adult.

§ A les 12,30 hores, a la Pl. dels Dies Feiners. Concert de Nadal a càrrec de la Banda del Col·legi Sta. Maria de Blanes.

§ De les 17 a les 21 hores, al local social de Valldolig (C. de Valldolig, 23), i organitzat per l’Associació de Veïns de Valldolig: representació del naixement del Nen Jesús.

§ A les 19 hores, al Teatre de Blanes, ubicat al C. Ample, 26.
Representació de “Pastors i Misteris”, els Pastorets d’en Pere Puig i Llensa.

§ A les 19 hores, a l’auditori del Centre Catòlic, ubicat al C. de Roigi Jalpí, 16, i organitzat per les Joventuts Musicals de Blanes.
Concert de música clàssica amb el “Trio Metamorfosi”, Nora Stankowsky, violí, Llina Leijala, violoncel, i Giorgos Fragkos, piano.