IX Festival de Curtmetatges a la platja de Blanes

Cinema a la fresca, platja, barris, música i cervesa artesana. Aquests són els ingredients que caracteritzen enguany el Festival de Curtmetratges a la platja de Blanes, que organitza per novè any consecutiu l’associació cultural Crit d’art. Es tracta d’una mostra no competitiva, on s’hi podran veure els treballs guanyadors dels diferents festivals de curtmetratges de comarques de Girona, així com una selecció de curts feta per l’entitat.

A més, Crit d’art vol acostar els actes culturals als barris de Blanes, i per això, a banda de la sessió que es relitzarà aquest dissabte 9 a la platja central de Blanes, demà divendres 8 a les 22 hores, es farà a la Plaça Bru Centrich del barri de Can Borell la projecció dels millors curtmetratges de les passades edicions del festival. 

 

Pel que fa a la sessió de dissabte, els dos productors locals de cervesa artesana de Blanes, Marina i Popaire, seran presents al Festival oferint el servei de barra. Per completar la vetllada, fins a les dues de la matinada es podrà gaudir del concert de Dj Antas que farà ballar als presents a ritme de Funk- Soul.

Altres projectes

A banda del Festival, i dins del nou impuls que s’ha donat a l’entitat després de la incorporació de nous membres, Crit d’Art té previst començar a realitzar altres activitats culturals durant la resta de l’any i la primera serà projectar tots els curtmetratges que opten als premis Gaudí de l’acadèmia de cinema de Catalunya. Aquesta activitat està prevista per la tardor d’enguany i es dividirà en diverses sessions.