Els indignats de Blanes es donen a conèixer amb una bicicletada

Cada dimecres a les 20h es reuneixen els grups de treball a la Plaça Espanya de Blanes -que són oberts a tothom- i a les 21h fem assemblea en la mateixa plaça. També, cada dissabte hi haurà el punt d’informació el dissabte a la plaça espanya de 10h a 21h i que és quelcom participatiu.

Aquest dissabte, 2 de juliol, a les 11h sortirem a fer una bicicletada pacífica i silenciosa des de la Plaça Espanya. La idea és anar vestits de blanc i fer difusió del moviment dels indignats de Blanes per tots els barris del nostre municipi. Tothom és benvingut! Feu còrrer la veu!

 

Comunicat de l’Assemblea dels indignats de Blanes

Som persones que un dia vam començar a setir-nos desprotegides pels nostres governants i des de la soledat de les nostres cases somiàvem amb un món millor. Per això decidirem sortir al carrer i unir-nos. Ningú ens va obligar a fer-ho, ho fem per decisió pròpia, empesos per les necessitats socials i la precarietat de les nostres vides que es perden en mans dels polítics.

Avui estem juntes i fartes de guardar silenci, ens uneix una proposta de canvi i una forta convicció que ens empeny a creure que hi ha altres formes possibles amb les que construir una nova societat. No tenim por perquè coneixem els nostres drets i deures i sabem que aquest món també és nostre, per això volem fer sentir les nostres veus perquè se’ns escolti des de tots els racons del planeta.

Grup d’indignats, al carrer Ample el passat 11 de juny / Foto: José Fernández

Som persones pacífiques que basem la nostra força en el diàleg com a eina per a construir un món millor, creant assemblees i debats als carrers que ens portin a desenvolupar noves propostes on totes les opinions siguin escoltades per abordar els problemes més essencials de la nostra societat. Perquè volem ser part activa en les decisions que ens afecten, perquè avui en dia ens sentim desprotegits per la classe política que poc a poc ha deixat de representar-nos, dedicant tots els seus esforços a uns interessos amb els quals no ens sentim identificats.

Per tot això, hem unit els nostres esforços, deixant de costat les lluites individuals, per afrontar els problemes de la nostra societat conjuntament, promovent un canvi social des de l’entusiasme col·lectiu per així transformar la nostra indignació en moviment i denunciar la submissió dels governs i la classe política als estaments bancaris que promouen l’especulació i afavoreixen els monopolis. D’aquesta manera ens endinsem una crisi mundial de la que no som responsables i per la qual, ens veiem obligades a acceptar unes retallades socials que ens afecten directament en molts aspectes de les nostres vides, convertint-nos en la part més castigada d’aquest problema.

Més informació a Indignatsdeblanes.wordpress.com

Assemblea de Blanes