Actes a Blanes els dies 11, 12 i 13 de febrer

Divendres 11 de febrer 
§ De les 17 a les 20 hores, a l’IES Serrallarga (C. de Joan Benajam, 1) Jornada de portes obertes.

§ A les 22 hores, a l’Auditori del Centre Catòlic (C. de Roig i Jalpí, 16), i dins del cicle de concerts Divendres Jove. Concert amb el grup Wantum (música indie pop – indie rock). Entrada: socia gratuïta; No socis: 5 euros.

Dissabte 12 de febrer

§ A les 9 hores, se celebrarà el primer entrenament de la Costa Brava Xtrem Running 2011. És gratuït i obert a tothom. Sortida des de Sa Palomera de Blanes, per recórrer el primer tram de la cursa: de Blanes a Tossa de Mar. En total seran 25 km de recorregut amb 1.500 metres de desnivell positiu per camins de ronda i uns racons magnífics de la Costa Brava. La previsió és que l’entrenament duri unes 4 hores, tot i que s’ajustarà als participants. El nivell del tram és mig, amb pujades que es faran caminant progressivament, i les baixades i els camins plans corrents. Durant el recorregut hi haurà tres punts d’avituallament amb aigua.

Dimenge 13 de febrer
§ De les 10 a les 13 hores Visita lliure a l’ermita de Sant Joan. 

§ A les 10, 11, 12, 13, 16, 17 i 18 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes (paratge de Mas Cuní, 43). Jornada de portes obertes amb visites guiades per al públic en general. 

§ De les 11 a les 13 hores, a l’IES S’Agulla (Ctra. de Malgrat, 13) Jornada de portes obertes. 

§ A les 17,30 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26) Rialles Blanes: Dreams Teatre presenta el seu espectacle de teatre musical «La Ventafocs».

Hi havia una vegada un petit regne on els reis, ofegats pels deutes, van decidir organitzar un ball per casar el seu fill amb una dama rica. Però no és fàcil casar un príncep que no ho vol fer i menys si aquest desitja casar-se per amor. Mentre tant una bonica donzella, a qui la seva madrastra i les seves envejoses germanastres anomenen despectivament «Ventafocs», sospira per conèixer el príncep i ballar amb ell tota la nit. Malauradament les coses no són sempre com les imaginem. Podran els nostres protagonistes aconseguir el seus somnis?

 

 

 

EXPOSICIONS I ALTRES

Fins al 15 de febrer
§ Al vestíbul de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), i dins dels actes de commemoració de la Setmana per la Pau.
Exposició: «Bones Notícies», d’Amnistia Internacional. 
Horari: De dilluns a divendres, de 10 a 13  i de 16 a 20,30 hores. Dissabtes, de 10 a 14 hores.