Comença la reforma d’una cèntrica plaça de Blanes

Aquesta setmana han començat els treballs per reformar la plaça Antic Hospital Sant Jaume, actuació urbanística que té un pressupost de 95.000 euros.

El passat 7 d’octubre la junta de govern va aprovar la modificació del projecte, ja que el projecte inicial incloia la substitució de la xarxa de pluvials i la pavimentació del tram que enllaça la plaça amb el carrer Muralla. Aquests treballs es van dur a terme amb l’execució de les obres de millora de la Rambla Joaquim Ruyra i zones de l’entorn.

La cèntrica plaça és molt visitada per families amb mens petits ja que una part de l’espai estava equipat amb jocs infantils. Amb les obres que es realitzaran la superfície de jocs infantils i el paviment de cautxú guanyarà terreny, la qual cosa comportarà una reducció de la superfície de pedra.

També es contempla la substitució dels jocs infantils i del mobiliari urbà. Tant els jocs infantils com el mobiliari urbà, una vegada restaurats, es reutilitzaran en d’altres espais públics. Els treballs de millora d’aquest espai també contemplen la modificació de la recollida d’aigües plujanes de la plaça, ja que es col·locaran canaletes de recollida d’aigües al voltant de la zona de jocs./

Text, edició i foto: JFG