Actes a Blanes els dies 26, 27 i 28 de novembre

Divendres 26 de novembre
§ A les 18 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal (Pg. De Catalunya, 2), i dins l’espai Hora del Conte: 
Afina Serafina, a càrrec del Cirquet Confetti

§ A les 22 hores, a l’auditori del Centre Catòlic (C. de Roig i Jalpí, 16); Concert de guitarra a càrrec de Daniel Carraro.

Nascut a Buenos Aires (Argentina). Als anys 70 s’afinca a Barcelona on desenvolupa una gran activitat artística; l’any 1994 es trasllada a Blanes on viu actualment. Dins el folklore sud-americà profundeix en els estils «rioplatense i milonga pampeana»; el seu repertori està composat també per temes pròpis.

§ A les 22 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample,  26) Concert de Sta. Cecília a càrrec de la Banda i Cobla del Col·legi Sta. Maria. 

Dissabte 27 de novembre 
§ A les 12 hores, a la sala polivalent del Club de Vela Blanes (Esplanada del Port, s/núm): Acte de lliurament del II Premi Es Niell d’Investigació d’Història Marítima de Blanes. 

§ A les 22 hores, al Centre Cultural Els Padrets (C. de Sant Bonós, 5) Recital poètic:  «Aprender a dibujar el viento» a càrrec de Cristina Fernández Recasens (premi rei en Jaume 2009 de poesia en castellà). 

Diumenge 28 de novembre
§ A les 8 hores, al Paratge del Vilar, i organitzada pel Centre Excursionista de Blanes: Iª Passafred de Blanes. Caminada popular per les rodalies de Blanes i Lloret amb visita al poblat ibèric de Montbarbat, i dos recorreguts, un de 22,6 km i l’altre de 13 km. 

§ De les 10 a les 13 horesVisita lliure a l’ermita de Sant Joan

§ A les 12,30 hores, des de la Pl. de la Sagrada Família a la Pl. d’Espanya, i amb motiu de la celebració del Dia del Músic. 
Cercavila de la Banda i cobla del col·legi Sta. Maria. 

§ A les 13,30 hores, a la Pl. d’Espanya, i amb motiu de la celebració del Dia del Músic Breu audició

§ A les 17,30 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26) Rialles Blanes: Marcel Gros presenta el seu espectacle de pallassos «L’embolic».