Palafolls acull demà la 2a Trobada de Motos Antigues

Demà diumenge es farà a Palafolls la 2a Trobada de Motos Antigues a la zona de la Plaça del Poppi. Així es podran veure models antics de marques tan conegudes com Bultaco, Montesa o Vespa. Motos que amb el temps han passat a ser clàssics de la carretera.

 Durant tot el matí les motos estaran exposada en aquest punt de la nostra localitat, on també s’ha organitzar la Llotja de l’Automòbil antic on es podrà trobar tota classe de recanvis, peces i material de col•leccionisme al voltant dels cotxes i motos antigues.

L’organitzador del certamen, Francesc Tresserras, recorda que la primera edició de l’exposició de motos antigues es va fer a corre-cuita, però destaca que la bona acollida ha fet que aquesta segona edició sigui més organitzada, ampliï la zona d’exposició i s’organitzi la llotja per primer cop.

En total es preveu la presència d’una 50a de motocicletes a la zona d’exposició i d’una 20a de parades a la llotja de recanvis i elements de col•leccionisme.

Tot plegat estarà operatiu el diumenge al matí, entre les 10 i les 14 hores, a la plaça de Poppi en una activitat que compta amb el suport de l’Ajuntament.

Text: Radio Palafolls