Malgrat farà del 20 al 22 de juliol una consulta popular per decidir el futur urbanístic del sector Escultor Clarà

La consulta popular sobre el desenvolupament urbanístic del sector “Escultor Clarà” ja té data: es farà els dies 20, 21 i 22 de juliol. La pregunta serà: «Estàs d’acord que l’Ajuntament de Malgrat de Mar modifiqui el planejament del sector Escultor Clarà (PP7) per al desenvolupament i ús comercial de la zona?».

El 20 i el 21 de juliol es podrà votar de 9 h a 14 h a l’Ajuntament i el 22 de juliol entre les 9 h i les 20 h a l’Ajuntament, al Centre Cívic del Castell i La Verneda, Serveis Personals a Can Feliciano i a l’Arxiu Municipal.

L’Ajuntament de Malgrat de Mar ha convocat la consulta popular per preguntar a la ciutadania el seu parer sobre el desenvolupament de la zona de l’Escultor Clarà. Les persones amb dret a participar a la consulta són les major de 16 anys inscrites al padró municipal d’habitants de Malgrat de Mar a data de 30 de juny de 2017.

La consulta no pot ser vinculant per a l’Ajuntament, tal i com marca la legislació vigent. Tot i això, el govern municipal s’ha compromès «a acceptar el resultat de la consulta i a obrar conseqüentment».