Extingit l’incendi en un empresa del polígon Mas Roquet de Palafolls

Bombers de la Generalitat

Els Bombers de la Generalitat han donat per extingit, al voltant de les 00.37 hores d’aquesta matinada, l’incendi a l’empresa de reparació i manteniment d’autocars de Palafolls (Maresme), ubicada al polígon Mas Roquet. Els efectius, que van controlar el foc poc abans de les 23 hores, s’han anat retirant del lloc paulatinament.

Segons dades actualitzades del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), a causa de l’incendi finalment van ser tres els treballadors que es van evacuar a l’hospital de Blanes amb símptomes d’intoxicació de fum i un d’ells amb cremades de tercer grau als braços. A banda, tres bombers també van requerit assistència sanitària, dels quals dos van ser evacuats al mateix hospital, però ja van ser donats d’alta.

Policia Local de Tordera

L’incendi, ha cremat totalment una nau de 1.200 m2, quedant parcialment afectada l’estructura. A l’interior han cremat set autocars, una caravana, una moto, quatre elevadors, a banda d’eines i material divers. A més, també ha resultat afectat parcialment un autocar que hi havia a l’exterior.

L’ empresa afectada es dedica a la reparació i manteniment d’autocars si està ituada a la carretera N-II quilòmetre 680,6 al terme municipal de Palafolls (Maresme). El bombers de la Generalitat van rebre l’avís de l’incendi ahir a las 18:35 hores.

Bombers de la Generalitat

En el moment de l’incendi, tots els treballadors de la nau de reparació d’autocars han pogut sortir. Així mateix, també s’han desallotjat preventivament les dues empreses contigües.

En les tasques d’extinció han treballat 25 dotacions dels Bombers de la Generalitat (2 autoescales, 17 vehicles d’aigua, 5 vehicles lleugers i de comandament i el Punt de Trànsit). A més, també han treballat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, efectius de la Policia Local, 3 ambulàncies del SEM i Protecció Civil.

Bombers de la Generalitat