Inaugurat a Lloret el pavelló esportiu Pompeu Fabra

Les autoritats, durant l’acte d’inauguració del pavelló

Més de 200 persones, entre les quals hi havia el Secretari General de l’Esport, Ivan Tibau, el president de la Diputació de Girona, Jaume Torramadé, el diputat Xavier Crespo, l’alcalde de Lloret de Mar, Romà Codina, regidors i d’altres autoritats, van estar ahir presents en l’acte d’inauguració del pavelló esportiu Pompeu Fabra.

L’equip directiu del Col·legi d’Educació Infantil i Primària (CEIP) Pompeu Fabra, alumnes, professorat, AMPA i ex-alumnes han participat activament en aquesta inauguració que, a banda del descobriment oficial de placa, ha comptat amb la representació d’una performance a càrrec d’alumnes de l’escola Pompeu Fabra i un partit de futbol sala entre professors, ex-alumnes i pares d’alumnes.

Es tracta d’un Pavelló Poliesportiu vinculat al CEIP Pompeu Fabra, dins del terme municipal de Lloret de Mar. Està situat en l’avinguda del Rieral junt a l’equipament educatiu, i al passatge peatonal que comunica amb l’avinguda de la Villa de Blanes.

Antecedents

El Col·legi Pompeu Fabra tenia una mancança d’un espai cobert de grans dimensions per a la realització d’activitats esportives, lúdiques i educatives. Aquest pavelló dota al Col·legi d’ un espai multiusos, tant per a realitzar activitats esportives quotidianes com per a esdeveniments extraordinaris o puntuals com actes de fi de curs, lliurament de diplomes, etc. A més a més, el pavelló pot ser utilitzat fora de l’horari escolar per la resta de la població de Lloret de Mar, ja que es complementa amb la pista d’atletisme, generant un paquet d’equipaments esportius a escala municip.

Imatge del nou pavelló esportiu

El pavelló projectat s’ adequa a els requeriments de Consell Català de l’Esport per a un Pavelló doble esportiu (PAV-2).

Característiques

en planta baixa:
– Construcció de la pista poliesportiva,
– Construcció d’una zona d’accés al públic en general i mostrador de control vigilància.
– Control intern diferenciat dels equips, dels escolars i dels visitants externs.

– Inclusió d’un ascensor a banda de l’escala.
– La zona de vestidors, diferenciats per a esportistes (quatre vestidors), tècnics i àrbitres (dos vestidors).
– Infermeria-farmaciola.
– Magatzems de material esportiu.
– Accés directe des del col·legi.
– Dotació de vies d’evacuació i sortides d’emergència.
– Armaris de material.

en planta primera:
– Dotació d’una sala polivalent.
– Zona d’administració.
– Zona/passadís d’accés a grades
– Lavabos per a públic en general
– Magatzems, espais de reserva, neteja.
– Cambra d’instal·lacions amb ventilació directa a l’exterior.

Edició: JFG – Fotos: Ajuntament de LLoret de Mar