Els militants del PSC renovan l’executiva de l’agrupació de LLoret de Mar

L’assemblea de militants i simpatitzants de l’agrupació del PSC de Lloret de Mar, reunida dimecres al vespre, va votar amb el vot a favor de 29 militants i un en contra, la constitució de la nova executiva.

El nou òrgan de direcció del partit al municipi estarà encapçalat per Manel Barrero, que exercirà de primer secretari de l’agrupació. L’acompanyaran Juanjo Grima -secretari d’organització-; Josep Cortés –secretari de finances- i Ángel Barrero -secretari de comunicació-.

La nova executiva també va rebre el suport unànime de 16 simpatitzants que ahir van assistir a l’assemblea. L’executiva entrant vol donar un pas endavant en la renovació dels dirigents del partit amb la incorporació de cares noves procedents de diferents àmbits de la societat lloretenca.

 

 

La direcció del partit també pretén la renovació generacional dels socialistes de Lloret de Mar i per això ha incorporat un jove de 19 anys a l’executiva. Durant els darrers mesos, el PSC ha estat treballant en la renovació i l’augment del nombre d’afiliats socialistes al municipi, que ja sumen 66 militants i 167 simpatitzants. A l’executiva, formada per 10 membres, també s’hi han incorporat tres dones.

Edició: JFG – Foto: PSC