Recollida de firmes per internet contra les noves zones blaves de Blanes

Foto: Arxiu Blanesaldia

ICV-EUiA de Blanes ha iniciat una campanya a internet per recollir 1.000 firmes. El motiu és demana a l’alcalde de Blanes l’eliminació de les noves zones blaves que ha creat l’equip de govern. La recollida de signatures es realitza mitjançant el web www.change.org i en el moment de publicar aquesta notícia ja han signat 545 persones en sol 24 hores.

 

Aquest és el text de la petició:

«La crisis econòmica està castigant durament la nostra població. A Blanes, les botigues tanquen dia rere dia, i els veïns perden el seu lloc de treball. En aquest context, la mala gestió i malbaratament de recursos públics de l’Ajuntament per part d’alguns governants ha dut a una falta de diners a la caixa municipal, i ara, PSC+CiU volen fer pagar aquesta mala gestió als ciutadans amb la creació de noves Zones Blaves de pagament per tota la ciutat.
Aquestes zones, a més, estan ubicades al voltant de Residències d’ancians o d’escoles públiques, fent inassumibles les visites a familiars, o cobrant als pares i mares per portar els seus fills a les escoles.
Per això exigim la retirada d’aquestes noves Zones Blaves i la habilitació de noves zones d’aparcament gratuït.»