Queixa de C’s de Blanes relacionada amb el ple de novembre

Des de Ciutadans (C’s) de Blanes posem de manifest el nostre posicionament contrari i denunciem la dictadura que s’intenta implantar als plens de l’ajuntament de Blanes per part del seu alcalde, Josep Marigó, interrompent i no permetent les argumentacions precises i educades per part dels grups polítics que no tenen representació al consistori i públic del ple, en l’apartat de preguntes del ciutadans després de haver-se fet la sesió.

C’s considera que s’impedeix que es puguin expressar amb llibertat, demostrant aixi una falta d’elegància democràtica i una incoherència , ja que el reglament orgànic municipal aixi ho permet.

 Entenem que aquesta reacció obeeix pel seu malestar produït pels resultats del seu partit el 25N, ja que el PSC va passar del 22,55% al 18’66% i d’aquesta manera s’intueix un possible mal resultat a les properes eleccions municipals a Blanes. També, cal recordar-li al senyor Marigó que les manipulacions des de les institucions, amb interès partidista, no són de rebut en una societat democràtica i molt menys per aquests motius.

Des de C’s continuarem treballant per governs de responsabilitat, dotats de sentit comú, elegants i educats, no com els actuals que intenten amagar la seva incompetència fent callar la veu del poble.

Per acabar recordar-li al senyor Marigó que hauria de baixar del pedestal de la professionalització de la política i trepitjar la realitat del carrer, a on la realitat de la crisi supera a la nostre societat, És en els actuals moments quan necessitem gestors públics i no professionals al servei d’un partit.