Activitats a Blanes els dies 5, 6 i 7 d’octubre

Divendres 5 d’otubre

§ Trobada de Verges. Visita de la Virgen de Villaverde a la Mare de Déu del Vilar, organitzada per l’Hermandad de la Virgen de Villaverde, l’Obreria del Santuari del Vilar i la Casa de Ardales.
A les 18,15 hores, sortida de processó des de Sa Palomera fins a la parròquia de Sta. Maria, amb la participació de diferents entitats.

A les 19 hores, actuacions a la Pl. de l’Església.
A les 20 hores, missa a la parròquia de Sta. Maria.

§ A les 20 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2) Acte de presentació del llibre «Camins d’Arrels» de l’autora local Maria Aladern, a càrrec del Sr. Joan Adell.

Dissabte 6 d’octubre

§ A les 11 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal i dins dels actes programats amb motiu de la Setmana Mundial de la Lactància Materna: Lliurament de premis del I Concurs de Fotografia de Lactància Materna de CALMA.

§ De les 11 hores fins a la matinada, als solars existents al Pg. de Catalunya, davant l’estació d’autobusos: X Tuning Festival Blanes. Organitzat per l’Associació Cultural + Volumen Tuning Club.

§ A les 21,30 hores, a la parròquia de Sta. Maria, i dins dels actes programats amb motiu de la visita de la Virgen de Villaverde a la Mare de Deú del Vilar, organitzada per l’Hermandad de la Virgen de Villaverde, l’Obreria del Santuari del Vilar i la Casa de Ardales. Actuació del guitarrista Alberto Torres, Antonio Calderón “El Floro”, al cant, i Rosa Baena, al cant líric.

Diumenge 7 d’octubre

§ De les 9 a les 17 hores, al Jardí Botànic Marimurtra: Concurs de pintura ràpida. Organitzat per Carl Faust Fundació Privada, dins de l’any Carl Faust, 60è aniversari de la mort del fundador del Jardí Botànic Marimurtra.

§ De les 9,30 a les 18 hores, als solars existents al Pg. de Catalunya, davant l’estació d’autobusos: X Tuning Festival Blanes. Organitzat per l’Associació Cultural + Volumen Tuning Club.

§ Trobada de Verges. Visita de la Virgen de Villaverde a la Mare de Déu del Vilar, organitzada per l’Hermandad de la Virgen de Villaverde, l’Obreria del Santuari del Vilar i la Casa de Ardales.
A les 11 hores, processó amb la Virgen de Villaverde des de ca la Maria Pruna fins al Vilar.
A les 12 hores, al santuari de la Mare de Déu del Vilar, missa rociera.
A les 14 hores, al Vilar, dinar d’agermanament.