Activitats a Blanes els dies 8, 9 i 10 de juny

Divendres 8 de juny

§ A partir de les 10.30 hores fins les 14.00 hores, i de les 15.00 a les 19.30 hores, al Passeig de Mar (davant del C/ Ample),
Bus Alícia, adreçat a escoles, famílies i entitats. Hi haurà tallers i activitats amb l’objectiu de difondre bons hàbits alimentaris entre la població, organitzat per la Fundació Catalunya Caixa.

Activitats relacionades amb la promoció comercial «Blanes 12»:

§ A partir de les 20.30 hores, a la cafeteria Aromes (C/ Jaume Ferrer, 10) Jazz a la fresca

 

§ A partir de les 21 hores, Gresca al carrer, organitzada pel grup de joves de Morralla, Espai Creatiu i associacions juvenils i culturals de Blanes.
Cercavila pels carrers, amenitzat per la percussió de la Colla de Diables Sa Forcanera, Bèsties sense foc, Gegantons i Capgrossos. Punt de sortida des de Plaça Catalunya, Passatge de Sant Jaume, C/ Muralla, C/ Mercaders, C/ Ample i arribada a Plaça Espanya, on a partir de les 21,45 hores tindrà lloc un espectacle de foc a càrrec dels Diables Sa Forcanera, i tot seguit l’actuació dels dj’s del taller de Morralla.

§ A les 21 hores i fins les 23 hores, a Patufet, jocs i joguines per a grans i petits, al carrer Fornaca, 36, Taller creatiu d’ombres xineses, organitzat per Patufet

§ A les 0.12 hores, al C/ Raval, sorteig de 12 packs-regal amb diversos productes, organitzat per l’ABBC (Associació de Botiguers Blanes Centre). Els establiments participants ja han començat a repartir entre els seus clients els tiquets per poder participar-hi i ho faran fins a les 12 de la nit. Dotze minuts després tindrà lloc el sorteig. Totes les butlletes participants s’hauran de dipositar a l’urna ubicada al principi del carrer Raval.

Dissabte 9 de juny

§ A les 9 hores fins les 14.30 hores, a la pista verda de la Ciutat Esportiva, Trobada Final de Minibàsquet.

§ A les 9 hores fins les 16 hores, al Camp de Futbol dels Pins, Torneig d’Escoles de Futbol.

§ A les 9 hores fins les 20 hores, al Camp de Futbol de Can Borell, Torneig de Futbol Base de Quatre Vents.

§ De les 10.30 hores fins les 14 hores, i de les 15 a les 19.30 hores, al Passeig de Mar (davant del C/ Ample),
Bus Alícia, adreçat a escoles, famílies i entitats. Hi haurà tallers i activitats amb l’objectiu de difondre bons hàbits alimentaris entre la població, organitzat per la Fundació Catalunya Caixa.

§ De les 10.30 hores fins les 15 hores, a la pista vermella de la Ciutat Esportiva, Copa Benjamí Futbol Sala.

§ De les 15.30 hores a 20 hores, al camp de futbol de Ca la Guidó, Torneig Femení de Futbol de Ca la Guidó.

§ De les 11 a les 20 hores, a la Plaça Onze de Setembre, 1ª exposició i 1r concurs de Bonsais a l’aire lliure, organitzat per l’AV. Mas Enlaire-Mercat.

§ A les 13 hores, a la Dàrsena del Port de Blanes, inauguració de l’ampliació del Port de Blanes.

§ De les 9 a les 21 hores, al C/ Raval, IV Fira de Fotografia al Carrer, organitzada per l’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes.

§ De les 10 a les 15 hores, Visites guiades a Caves Mont-Ferrant, ubicades al C/ Abat Escarré, 1.

§ De les 10 a les 18 hores, II Ralli Fotogràfic Infantil, per a alumnes de 4t, 5è i 6è de primària, organitzat per l’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes

§ De les 10 a les 14 hores, des de la punta de Santa Anna, Campionat de Catalunya de Fotografia Subaquàtica, organitzat pel Club d’Escafandrisme Mola Mola.

§ De les 11 a les 12.30 hores, “Blanes Marítim”, visita guiada per membres de l’Arxiu Municipal, que versarà sobre l’evolució de la façana marítima, les drassanes, la pesca, els estiuejants, els americanos … Punt de trobada: Oficina de Turisme de Plaça Catalunya. Places limitades. Reserves (972) 33 03 48.

§ De les 12 a les 13.30 hores, “El Blanes de Dintre Vila”, visita guiada per membres de l’Arxiu Municipal, que versarà sobre el nucli antic, la ciutat medieval, l’església i el Palau dels Cabrera, les muralles, l’evolució urbana… Punt de trobada: Oficina de Turisme de Plaça Catalunya. Places limitades. Reserves (972) 33 03 48.

§ A les 12 hores, Cercavila de la Banda-Cobla del Col.legi Santa Maria de Blanes per diversos carrers del centre

§ De les 17.30 hores i a les 18.30 hores, a la Plaça Verge Maria, Concert a càrrec de La Bandeta, banda de grau elemental de l’Escola de Música del Col.legi Santa Maria de Blanes.

§ A partir de les 18 hores, pel C/ Raval, Plaça Mossèn Quer, Plaça de l’Església, C/ dels Papus i C/ Filadors, Dibuix en guix dels dissenys de les estores de flors de Corpus, organitzat per l’Associació d’Estores del barri de Raval.

§ A les 21 hores, al Casal de Joves Morralla, Espai Creatiu (Avinguda de l’Estació), núm. 70, nau 4, Concert amb Burning Heads, The Rebel Assholes, Bullit i Benzine.

Diumenge 10 de juny

§ A partir de les 8 hores fins les 20 hores, al C/ Raval, Plaça Mossèn Joan Quer, Plaça de l’Església, C/ dels Papus i C/ Filadors, Confecció d’Estores de Flors de Corpus, organitzat per l’Associació d’Estores del Barri de Raval. (A les 20.00 hores tindrà lloc la Processó de Corpus, sortint de darrera de l’Església, C/ Papus, C/ Filadors, C/ Raval, Plaça Mossèn Quer i finalitzant a la Plaça de l’Església).

§ A les 9 hores fins les 13 hores, a la pista verda Ciutat Esportiva, Festival final de curs Gimnàstica Rítmica, organitzat pel Club Esportiu Blanenc Gimnàstica Rítmica.

§ A les 9 hores fins les 15 hores, a la zona exterior de la Ciutat Esportiva, Concentració Motera organitzada pel club esportiu amics del Custom Coraceros. (A les 12.30 hores, ruta amb tots els participants per la vila de Blanes).

§ A les 9 hores fins les 20 hores, al camp de futbol de Can Borell, Torneig de Futbol Base de Quatre Vents.

§ A les 10 hores fins les 14 hores, al Camp de Futbol dels Pins, Torneig pre-Benjamí de Futbol.

§ A les 10 hores fins les 14 hores, al Passeig de Mar, davant del C/ Ample, Punt d’Informació de Recollida Selectiva. Objectius: Informar sobre la correcta separació de la FORM, comunicar que el servei de recollida porta a porta, a partir del 15 de juny, comença la temporada alta i es passarà a recollir cada dia ambdues fraccions, repartir compost entre els assistents, obsequi d’un cendrer per portar a la platja per a tots els assistents, repartir elements de recollida (cubell reixat o de carrer) i material informatiu, i venda de bosses compostables.

§ De les 10 a les 14 hores, a la Punta de Santa Anna, Campionat de Catalunya de Fotografia Subaquàtica, organitzat pel Club d’Escafandrisme Mola Mola.

§ A les 13 hores, al Passeig de Mar, Inauguració de l’escultura “Treball de Formigues”, obra de l’escultor Julián Cerón.

§ A les 14 hores, a la Sala d’Exposicions García Tornel (C/ Ample, 11), inauguració de l’exposició “Treball de Formigues” de l’escultor Julián Cerón.

§ A les 20 hores, al Passeig Pau Casals, concert a càrrec de La Sansoni fa Ballar, organitzat per Terra Nostra Associació Cultural Blanenca.

§ A les 19 hores, a l’Auditori del Centre Catòlic de Blanes (C/ Roig i Jalpí, 16), Concert de Música Clàssica a càrrec de Pablo Barragán, clarinet i Federico Bosco, piano, amb una selecció d’obres de Debussy, Messager, Brotons, Montsalvatge i Poulenc, organitzat per Joventuts Musicals de Blanes.