Activitats a Blanes els dies 21, 22 i 23 d’abril

Cap de setamana marcat per la diada de Sant Jordi

Dissabte 21 d’abril
§ Tot el dia, al Pg. de Cortils i Vieta: Fira de Sant Jordi.

 

§ De les 9 a les 13 i de les 17,30 a les 21 hores, a la pista blava de la Ciutat Esportiva de Blanes, VI Torneig Internacional Old Stars (Hoquei), organitzat pel Futbol Club Quatre Vents (Secció Hoquei).

§ De les 10 a les 13 hores, al Pg. de la Mestrança, XXV Concurs de Murals al Carrer, amb participació de nens i nenes de 8 a 12 anys.

 

 

§ De les 15 a les 21 hores, a la pista verda de la Ciutat Esportiva de Blanes, Final Territorial Catalunya Nord de Twirling, organitzada pel Club Twirling Costa Brava.

Diumenge 22 d’abril

§ Tot el dia, al Pg. de Cortils i Vieta, Fira de Sant Jordi.

§ De les 9 a les 12 i de les 13,30 a les 14,30 hores, a la pista vermella de la Ciutat Esportiva de Blanes VI Torneig Internacional Old Stars (Hoquei). i organitzat pel Futbol Club Quatre Vents (Secció Hoquei).

§ De les 9 a les 13 i de les 15 a les 20 hores, a la pista verda de la Ciutat Esportiva de Blanes, Final Territorial Catalunya Nord de Twirling, organitzada pel Club Twirling Costa Brava.

§ De les 9,30 a les 13 hores, a la platja i al Pg. de S’Abanell, II Triatló Vila de Blanes, compost de natació (750 mts), bicicleta (20 km, i recorregut per Pg. de S’Abanell, Pg. de Catalunya, C. d’Ernest Lluch, Av. d’Europa, Ctra. de Malgrat i Av. de l’Estació, i recorregut a la inversa) i carrera (5 km). organitzat pel Club Triatló Blanes.

§ De les 10 a les 17 hores, a l’Av. de Catalunya, i organitzat per les Persones Indignades de Blanes i l’AV de la Plantera: Mercat de l’Intercanvi.

§ A les 14 hores, a la Pl. de l’Estel, dinar de veïnatge organitzat per l’Associació de Veïns de S’Auguer.

§ A les 18 hores, al Banc dels Músics, ubicat al Pg. de Pau Casals, i organitzat per Òmnium Cultural la Selva, dins dels actes de celebració de la Diada de Sant Jordi 2012.
Acte de lliurament de premis del Concurs de Murals al Carrer, amb l’actuació del grup musical tradicional La Mentideta.

Dilluns 23 d’abril

§ Tot el dia, als carrers Ample, de Raval i de la Muralla, i a les places d’Espanya, de la Verge Maria i de la Solidaritat, i dins dels actes de celebració de la Diada de Sant Jordi 2012: Fira de Sant Jordi.

§ De les 11 a les 12,45 hores, i organitzada per l’IES Sa Palomera, XX Cursa de Sant Jordi, amb els següent recorregut: carrers del Vilar Petit, de les Alberes, de la Molina, de Sant Pere de Roda, de la Plantera, i de Mallorca, camí de terra fins a la Tordera, seguint pel camí de la riba del riu fins a l’alçada del Club de Tennis Blanes, i Av. de la Vila de Madrid, fins a la platja, i recorregut a la inversa.

§ A les 19,30 hores, a Casa Saladrigas (C. de Roig i Raventós, 2), acte de presentació del llibre de Jaume Rius, Els Secrets de “La Teva”, a càrrec del ponent Rafel Bagot.