Blanes i Girona signen un conveni amb motiu del Concurs de Focs d’Artifici i les Festes de Sant Narcís

Carles Puigdemont i Josep Marigó, durant la firma del conveni

Els alcaldes de Blanes i Girona, Josep Marigó i Carles Puigdemont respectivament, han signat el conveni avui 17 d’abril de 2012 a l’Ajuntament de Girona. L’objectiu del conveni és donar més prestigi al primer premi del 42è Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava – Trofeu Vila de Blanes que se celebra al mes de juliol a la localitat selvatana.

 

Amb aquest objectiu, així com per donar major difusió al concurs, l’Ajuntament de Blanes vol concedir al seu guanyador, al marge del premi en metàl·lic, la possibilitat de ser l’encarregat de disparar un castell de focs a les Fires de Sant Narcís de Girona.

Per la seva banda, l’Ajuntament de Girona vol convertir la cloenda de les Fires de Sant Narcís 2012 en un gran espectacle pirotècnic, i per aquest motiu vol comptar amb una empresa de reconegut prestigi que en garanteixi l’èxit d’aquesta celebració, que tanca les festes de la capital gironina.

Amb la finalitat d’assolir aquests objectius, els ajuntaments de Blanes i Girona s’han compromès a complir diverses qüestions que es recullen al conveni. L’Ajuntament de Blanes ha previst a les bases reguladores del Concurs de 2012 que el guanyador del primer premi farà l’espectacle pirotècnic de les Fires de Sant Narcís de Girona d’aquest any.

Per la seva banda, l’Ajuntament de Girona contractarà per fer el castell de focs d’aquesta festivitat gironina l’empresa guanyadora del certamen de Blanes, que rebrà l’import de 12.500 euros.

L’Ajuntament de Girona farà constar expressament al programa d’actes que l’empresa encarregada de l’execució del castell de focs d’artifici de les Fires de Sant Narcís 2012 és la guanyadora del 42è Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava – Trofeu Vila de Blanes.