Activitats a Blanes els dies 16, 17 i 18 de març

Divendres 16 de març

§ A les 19 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), i organitzat per Grup d’Imatge i Fotografia, acte de presentació del còmic històric «El Comte Despertaferro, el Primer Capità dels Almogàvers», a càrrec de la historiadora M. Mercè Homs, i del dissenyador gràfic i dibuixant Jou Ramírez.

§ A les 21,30 hores, a la sala de plens de l’Ajuntament (Pg. de dintre, 31), i organitzat per la Plataforma de Dones de Blanes i pel Servei d’Informació i Atenció a les Dones de Blanes: Vídeo-Fòrum. Projecció de la pel·lícula «Madres e hijas», de Rodrigo García. EEUU 2009.

Dissabte 17 de març

§ A les 22 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), posta en escena de “Dinou”, de Ferran Joanmiquel. Text guanyador de la 45a edició dels Premis Recvll.

Diumenge 18 de març

§ De les 9 a les 14 hores, a la pista blava de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzada pel Club Rítmica Blanes: 2a Fase Individual Zona Nord de Gimnàstica Rítmica.

 

§ De les 9 a les 14 i de les 15 a les 19 hores, a la pista verda de la Ciutat Esportiva de Blanes: 1r Torneig Amistós Vila de Blanes de Twirling.

§ De les 10 a les 13,30 hores: Visita lliure a les ermites de Sant Joan i de Sant Francesc.

§ A les 19 hores, a l’Auditori del Centre Catòlic (C. de Roig i Jalpí, 16).  Vetllada de Sant Josep: “Guitarres a la catalana”, amb Elisabeth Roma i Víctor Valls.