Activitats a Blanes els dies 21, 22 i 23 d’octubre

Divendres 21 d’octubre

§ A les 17 hores, al primer pis del Casal de Gent Gran Benet Ribas, (Pl. d’Espanya, 3), Teatre: Hem de desmuntar la casa, a càrrec de Dolors i Montse Ribas, dins dels actes de celebració de la Setmana de Portes Obertes.

§ A les 19 hores, a la Casa Saladrigas, acte inaugural de l’exposició «AFIC Fotografies».

Dissabte 22 d’octubre

§ A les 11 hores, al Teatre de Blanes: Asamblea informativa sobre les retallades, amb la participació de Montserrat Peña (sindicat SATSE), Benjamí Pallarés (president del Col.legi de Metges de Girona) i Toni Barberà (Associació Dempeus per la Salut Pública).

§ De les 11 a les 13’30 hores, a la Pl. d’Espanya: Ball Country, organitzat per l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Blanes, dins dels actes de celebració de la Setmana de Portes Obertes.

§ A les 17 hores, al primer pis del Casal de Gent Gran Benet Ribas (Pl. d’Espanya, 3): Teatre: Hem de desmuntar la casa, a càrrec de Dolors i Montse Ribas (2a. representació), dins dels actes de celebració de la Setmana de Portes Obertes.

§ A les 19 hores, al Centre Catòlic de Blanes (C. de Roig i Jalpí, 16): Conferència: El Càncer Avui, a càrrec del reconegut investigador blanenc, Salvador Macip Maresme. i organitzada per AECC, Catalunya contra el Càncer, Junta Local de Blanes, en commemoració del Dia Mundial del Càncer de Mama (19 d’octubre).

Diumenge 23 d’octubre

§ De les 10 a les 13 hores: Visita lliure a l’ermita de Sant Joan.

§ A les 17 hores, al primer pis del Casal de Gent Gran Benet Ribas (Pl. d’Espanya, 3): Ball popular, organitzat per l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Blanes, dins dels actes de celebració de la Setmana de Portes Obertes.

§ A les 17,30 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), Rialles Blanes: Zum-Zum Teatre presenta el seu espectacle de teatre «La camisa de l’home feliç».

EXPOSICIONS I ALTRES

Fins al 23 d’octubre
Al Casal de la Gent Gran Benet Ribas (Pl. d’Espanya, 3): Setmana de portes obertes.
Horari: de dilluns a diumenge, de 9,30 a 13,30 i de 15 a 20 hores.

Del 22 d’octubre fins al 13 de novembre
A Casa Saladrigas, ubicada al C. de Roig i Raventós, 1, i organitzada per l’AFIC Blanes.
Exposició social de fotografies.
Horari: De dimarts a dissabtes, de 10 a 13 i de 16 a 20 hores. Diumenges, de 10 a 14 hores. Divendres, 21 d’octubre, a les 19 hores, inauguració