Activitats a Blanes els dies 30 de setembre, 1 i 2 d’octubre

Divendres 30 de setembre
§ A les 18 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), i dins l’espai Nascuts per Llegir: Bob Manetes ens visita.

Dissabte 1 d’octubre

§ Tot el dia, als solars existents al Pg. de Catalunya, davant l’estació d’autobusos, i organitzat pel +Volumen Tuning Club: 9è Tuning & Festival Blanes.

§ A les 12 hores, a l’auditori del Centre Catòlic (C. de Roig i Jalpí, 16): Presentació del taller de teatre «L’art de descobrir».

§ De 10 a 13,30 i de 15 a 19 hores, a la pista blava de la Ciutat Esportiva de Blanes, ubicada al Ptge. de Mas Cuní, 43, i organitzat pel Club Vitry Gimnàstica Rítmica: Campionat Internacional de Gimnàstica Rítmica.

Diumenge 2 d’octubre
§ Tot el dia, als solars existents al Pg. de Catalunya, davant l’estació d’autobusos, i organitzat pel +Volumen Tuning Club: 9è Tuning & Festival Blanes.

§ De les 10 a les 13 hores: Visita lliure a l’ermita de Sant Joan.

§ A les 12 hores, al Pg. de Mar, davant del Banc dels Músics: Audició de sardanes a càrrec de la cobla Genisenca.

Exposicions i Altres

Fins al 8 d’octubre
§ Al vestíbul de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), i organitzada per l’Associació de Col·leccionistes de Plaques de Cava de Girona, dins l’espai «Promocionem la cultura, fomentem la lectura»: Exposició de plaques de cava.
Horari: De dilluns a divendres, de 10 a 13 i de 16 a 20,30 hores. Dissabtes, de 10 a 14 hores.

Fins l’1 d’octubre
§ A la Sala Municipal d’Exposicions María Luisa García-Tornel (C. Ample, 9), Exposició: Mostra de Manualitats de l’Associació de Veïns del Barri de Raval.
Horari: De dimarts a dissabte, de 18 a 21 hores.