ICV-EUiA aconsegueix que CiU es comprometi a impulsar i executar les obres del CEIP Sa Forcanera de Blanes

En aquest solar està previst que es construeixi el CEIP Sa Forcanera

El grup d’ICV-EUiA al Parlament de Catalunya va aconseguit ahir el compromís de CiU de redactar «amb la màxima urgència», el projecte de construcció del CEIP Sa Forcanera de Blanes i la «immediata» execució de les obres d’aquest centre que des de fa sis anys té els seus 440 alumnes en barracots.

 

D’aquesta manera, el grup parlamentari de CiU ha donat suport a una proposta de resolució presentada pel diputat de la demarcació de Girona, Joan Boada, encaminada a desencallada el projecte de l’escola que des de fa anys ha sofert nombroses entrebancs i paralitzacions.

La proposta de resolució arriba després que la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, hagués assegurat que es tirarien endavant els centres educatius que ja tenien adjudicada la construcció però no aquells en què el projecte estigués en fase d’estudi, entre els que figura el CEIP de Sa Forcanera. Així, Boada, s’ha volgut fer ressò de les reivindicacions del professorat, l’Associació de pares i mares i tota la comunitat educativa que fa temps que reclamen la construcció del centre que actualment està en barracots.