Activitats a Blanes durant els dies 10, 11 i 12 de juny

Divendres 10 de juny 
§ A les 11 hores, a la sala infantil de la Biblioteca Comarcal de Blanes (Pg. de Catalunya, 2): Peixets a càrrec de la Cia. del Borinot Groc – Dolors Arqué (conte per als més petits), dins l’espai Nascuts per llegir

§ A les 20 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal, Xerrada: Seguiment de la pradera de la posidònia oceànica a les proximitats del port de Blanes, a càrrec del Sr. Joan Mora, doctor en Ordenació Territorial i Medi Ambient de l’Associació Mola Mola de Blanes. 

 

Dissabte 11 de juny

§ De les 10 a les 20 hores, al tram baix del C. de Raval: III Fira de Fotografia al carrer, organitzada per l’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes

§ A les 12 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26): Acte de constitució del nou Ajuntament sorgit de les eleccions municipals del passat 22 de maig, i d’elecció de l’alcalde de la vila. 

§ De les 15 a les 20 hores, al camp de futbol Pedro Alia Dorado (C. de Ca la Guidó, s/núm.), i organitzat per l’AD Ca la Guidó: IX Torneig Prebenjamí i Benjamí de Futbol-7. 

§ De les 16 a les 20 hores, a la Pl. d’Espanya, i organitzada per l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Blanes: Desfilada de Vestits de Paper. 

Diumenge 12 de juny
§ De les 9,30 a les 12 hores, al Pg. de S’Ababell: I Triatló Vila de Blanes, que comprèn “natació” a la platja de S’Abanell, “bicicleta” en circuit urbà, i “cursa” al Pg. de S’Abanell. Organitzat pel Club Triatló Blanes. 

§ De les 9,30 a les 15 hores, al Pg. de Mar: Concentració motera.(De les 12,30 a les 13,30 hores, recorregut en moto per diversos carrers de la població). Organitzada pel Club Esportiu Amics dels Costums Coraceros. 

§ De les 10 a les 13 horesVisita lliure a l’ermita de Sant Joan. 

§ De les 16 a les 20,30 hores, a la pista blava de la Ciutat Esportiva de Blanes (Paratge de Mas Cuní, 43): Festival de Patinatge. Organitzat pel Patinatge Artístic de Blanes Fundació Privada.