Activitats a Blanes els dies 6, 7 i 8 de maig

Divendres 6 de maig
§ A les 20 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), acte de presentació a càrrec de Joan Adell de la novel·la col·lectiva Il·lusions i Incerteses, que compta entre les seves autores amb la blanenca Montserrat Medalla

§ A les 22 hores, a la Capella de l’Esperança, i dins del cicle Música a l’Esperança, XX Cicle de ConcertsJosep Mª Piguillem presenta Música i Músics, un concert per a piano. 

 

Dissabte 7 de maig

§ De les 12 a les 13,30 hores, al Pg. de Cortils i Vieta, i organitzada per Nilton Ferreira: Roda de Capoeira. 

§ De les 15 a les 22 hores, al Pavelló Blau de la Ciutat Esportiva de Blanes, ubicada al paratge de Mas Cuní, 43: Vetllada de Boxa Professional, amb la participació del boxejador blanenc David Sarabia. 

§ A les 22 hores, al centre cultural Els Padrets, (C. de Sant Bonós, 5): Estem Salvats. Poesia i Música. Poemes de Joan Salvat Papasseït fets cançó. 

Diumenge 8 de maig 
§ De les 10 a les 13 horesVisita lliure a l’ermita de Sant Joan. 

§ A les 17 hores, al Pavelló Verd de la Ciutat Esportiva de Blanes, ubicada al paratge de Mas Cuní, 43: Festa Homenatge a la Gent Gran. 

§ A les 18 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), i dins del Mosaic-Música, Cicle de Concerts Familiars 2011: La Cia. Egos Teatre posa en escena l’espectacle La Casa Sota la Sorra.

EXPOSICIONS I ALTRES

Fins al 12 de maig
A la Sala Municipal d’Exposicions María Luisa García-Tornel (C. Ample, 11), i dins del programa d’activitats  Any Maragall a Blanes: Exposició Joan Maragall, el poeta extasiat. 
Horari: De dimarts a divendres, de 18 a 21 hores. Dissabtes, diumenges, d’11 a 14 i de 18 a 21 hores.