Activitats a Blanes els dies 14 i 16 de gener

Divendres 14 de gener 
§ A les 22 hores, a l’Auditori del Centre Catòlic (C. Roig i Jalpí, 16), i dins del cicle de concerts “divendres jove”: Concert del duet «Faq The Pop» (folk-pop en format acústic).

Faq The Pop és un duet acústic de versions de pop-folk integrat per Ruth Cerdán (Veu) i Javier Gras (Guitarra). Format a principis del 2008 han realitzat nombrosos concerts, principalment a la província de Girona. Després d’un temps en silenci, presenten nou repertori on podran escoltar versions de The Beatles, Marlango, Tracy Chapman, Red Hot Chili Peppers, etc..

Diumenge 16 de gener 
§ A les 9,30 hores, amb sortida i arribada al Pg. de Cortils i Vieta, i organitzada pel Grup de Fondistes de Blanes: XXIII edició de la cursa «20 Km Mar i Murtra».

A les 9,45 hores, amb sortida i arribada al Pg. de Cortils i Vieta, i organitzada pel Grup de Fondistes de Blanes. II edició de la cursa “Mar i Murtra Jove” (4 Km). 

§ De les 10 a les 13 horesVisita lliure a l’ermita de Sant Joan. 

§ A les 12 hores, al Pg. de Mar, davant del Banc dels Músics: Audició de sardanes a càrrec de la Cobla Sta. Maria

§ A les 17,30 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26) Rialles Blanes: L’Estaquirot Teatre presenta el seu espectacle Ploramiques.

Tots coneixem els ploramiques: són els nens que ploren, rondinen, sempre volen més coses i no estan mai contents. Però hi ha uns altres personatges: els aprofits. Aquests, sempre estan contents. Aprofiten les coses que la gent llença per fer les seves cases, els seus vestits, joguines i màquines. I també s’aprofiten dels ploramiques. Han descobert que amb l’energia dels plors, de les marranades, poden fer funcionar aparells!

Durada: 55 minuts

 

Exposicions

Fins al 5 de febrer
§ A Casa Saladrigas, (C. de Roig i Raventós, 1), Exposició: «Des dels Orígens», de Laia Bedós Bonaterra. Horari: De dijous a diumenge, de 17’30 a 20’30 hores. 

Fins al 30 de gener 
§ Al vestíbul de la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2): Exposició: «Pedrolo a través de la mirada d’un objectiu» (3r premi de fotografia 2010 Fundació Manuel de Pedrolo). 
Horari: De dilluns a divendres, de 10 a 13 i de 16 a 20,30 hores. Dissabtes: de 10 a 14 hores. 
Divendres, 14 de gener, a les 20 hores, visita guiada de l’exposició a càrrec de la Sra. Adelais de Pedrolo.