El Teatre de Blanes acull avui l’assaig obert al públic de l’espectacle «El Bosc»

El Teatre de Blanes us convida a l’assaig obert amb públic de l’espectacle «El Bosc», que tindrà lloc avui dimecres 29 de desembre a les 21 h. El Teatre de Blanes acull aquesta setmana la residència de l’espectacle «El Bosc».

Un muntatge produït per La Troca, dirigit per Ramon Simó i protagonitzat per Daniela Feixas i Montse Esteve, que s’estrenarà el proper mes de gener a la Sala Beckett de Barcelona.

L’equip d’El bosc residirà al Teatre de Blanes des de dilluns 27 i fins el dimecres 29, quan oferiran un assaig obert amb públic de l’espectacle.

 

 

Amb aquesta residència, el Teatre de Blanes pretén obrir noves vies de col·laboració amb la comunitat d’artística catalana –companyies, productores, artistes– que permetin anar més enllà de la contractació d’un simple bolo. Així, aquesta residència permetrà al públic blanenc gaudir d’una preestrena totalment gratuïta i, al mateix temps, els grups de teatre locals i comarcals tindran l’oportunitat d’assistir a un assaig obert i intercanviar opinions amb l’equip artístic d’El bosc.

Història de suspens

«El Bosc» és una història de suspens o thriller quotidià amb personatges aparentment “normals” que juga amb alguns llocs comuns del gènere de terror. Judith, després de gairebé 15 anys de no relació, i de dos anys buscant intensament la seva germana petita, Adela, la localitza en plena nit en una atrotinada cabana situada en un bosc lluny de tot i de tothom. Aquest encontre suposa un xoc per a l’Adela que porta anys amb aquesta …vida solitària i mig salvatge i que no confia en les intencions de la seva germana gran.

No saben res l’una de l’altra dels darrers 15, 20 anys, i a mesura que la nit avanci s’adonaran que tampoc sabien res l’una de l’altra, ni tan sols quan vivien sota el mateix sostre. Mica a mica anirà apareixent el passat, i tot d’elements estranys que ens faran dubtar sobre que és realitat i que és invenció. Unes invencions que serveixen per sobreviure a una realitat massa dura. Fitxa artística Direcció: Ramon Simó Intèrprets: Judith: Montse Esteve Adela: Daniela Feixas Il·luminació: Quico Gutiérrez Escenografia:Ramon Simó Música:Joan Alavedra Vestuari: Mariel Soria Ajudant de direcció: Soles Velázquez Assistent a la direcció:Ricard SolerMostra’n més…