Malgrat promociona els seus festivals internacionals de música a Alemanya

musikfestDurant els propers dies 9 al 12 de maig se celebra a la ciutat alemanya de Chemnitz la cinquena edició del Musikfest 2013. Aquesta ciutat, situada a 70 km de Leipzig, pertany al Land de Sajònia i té una població de 250.000 habitants. Aquesta edició reunirà a més de 350 grups musicals, amb un total de més de 4.000 participants provinents d’arreu d’Alemanya, que oferiran concerts arreu de la ciutat.

El Musikfest 2013 compta amb el suport de la WAMSB, entitat internacional que dóna també suport al FIBM (Festival Internacional de Bandes de Música de Malgrat). Durant els quatre dies que dura el Musikfest tindran lloc les competicions de Bandes de Concert, de Marching Bands i de Shopw Bands.

Aquest esdeveniment és un bon moment i un bon lloc per a promocionar els festivals que Malgrat Turisme SL organitza anualment a Malgrat de Mar. De fet, ja s’han realitzat contactes amb presidents de federacions de diferents lands alemanys i representants de la WAMSB per establir reunions de treball a Chemnitz durant aquests dies.