Malgrat estrena la nova seu de l’Oficina de Turisme

Ajuntament de Malgrat

Malgrat de Mar té nova Oficina de Turisme. Aquest migdia s’ha inaugurat les noves instal·lacions, ubicades a la plaça de l’Àncora, davant el mòdul on fins ara hi havia aquest servei d’atenció. L’acte ha servit també per presentar la nova web de Turisme.

La regidora de Turisme, Ester Martínez (ERC), ha destacat la millora que suposarà la nova oficina, ja que el mòdul on fins ara hi havia aquest servei estava deteriorat i no reunia les condicions ni per als treballadors ni per als visitants. Ester Martínez ha manifestat que amb les noves instal·lacions s’aconsegueix una important millora. També ha remarcat la importància de la nova web que avui s’ha presentat, ja que adapta els continguts a les noves tendències digitals i apropa l’oferta al turista d’una manera atractiva i endreçada.

L’alcaldessa de Malgrat de Mar, Carme Ponsa (JXM), també ha subratllat la millora que suposa la nova Oficina de Turisme. Ha destacat el canvi que el local ha fet en els darrers mesos per passar botiga de records per a turistes a Oficina de Turisme.

Aquest local té 40 metres quadrats i fins ara era una botiga. El mòdul prefabricat, que des del maig de 2006 ha donat el servei d’atenció als visitants, serà aprofitat i tindrà un nou ús, que encara no s’ha determinat.