Lloret Turisme, present en la World Travel Market de Londres

Foto: Ajuntament de Lloret de Mar

Del 7 a l’10 de novembre Lloret participa en la World Travel Market de Londres, esdeveniment comercial que marca l’inici del calendari firal de l’any i una de les fires internacionals més importants del sector turístic.

Lloret Turisme hi assisteix conjuntament amb el Patronat de Turisme de la Costa Brava amb un estand on es presentarà tota la informació referent a l’oferta que ofereix el municipi al turisme de vacances, esportiu i familiar; productes que el mercat anglès valora especialment i en base a les quals programa les seves vacances.

L’alcalde de Lloret de Mar, Romà Codina, present a la fira reunions ha mantingut avui reunions amb diferents operadors turístics i professionals de cara a conèixer les previsions de venda per al proper 2012 per a Lloret de Mar.

El mercat anglès valora principalment de Lloret la seva oferta d’allotjament, amb bones instal•lacions i serveis amb una relació qualitat-preu correcta que els darrers anys han realitzat importants esforços per adaptar-se a les demandes de les famílies.  Altres atractius que es mantenen són les seves platges i serveis així com la completa oferta comercial i complementària.

Malgrat la contenció econòmica global, aquest mercat es manté com el sisè en el rànquing de procedència i es situa en un 5% del volum total de visitants.