National Geographic diu que la Costa Brava és una de les 20 millors destinacions turístiques mundials de 2012

La Cala Sant Francesc de Blanes

La prestigiosa revista de viatges National Geographic va publicar ahir el llistat de les 20 millors destinacions turístiques a nivell mundial de 2012 entre les quals hi ha la Costa Brava. La Costa Brava comparteix llistat amb destinacions com Dresden, a Alemanya, Istria, a Croàcia, Kok Lipe, a Tailàndia, el nord de Colòmbia, Volcans de Virunga, a la República del Congo, Oman i Sri Lanka, entre d’altres.

La inclusió a aquesta llista és fruit de la valoració positiva que el comitè editor de National Geographic ha dut a terme arran de la visita a la Costa Brava de la periodista nord-americana Marylin Terrell, cap de recerca. Marylin Terrell va ser una de les prescriptores de viatges que va ser convidada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona a formar part del grup d’opinadors, periodistes, blocaires de turisme a l’acció promocional blogtrip internacional Costa Brava, #InCostabra.

El reportatge de la Costa Brava en versió impresa de la revista conté imatges de gran qualitat i textos extensos. En la versió digital trobem una breu descripció de diversos indrets i espais de la zona i nombroses fotografies: un paisatge de Tossa de Mar, el restaurant El Celler de Can Roca, la vila medieval de Pals, el Teatre Museu Dalí de Figueres, el barri vell de la ciutat de Girona i una cala de la població de Sant Feliu de Guíxols.

La versió digital de la llista es troba a:

http://travel.nationalgeographic.com/travel/best-trips-2012/