Lloret augmenta la pressió sobre les empreses que fomenten l’abús d’alcohol i incivisme

El consistori s’ha reunit i ha mantingut converses amb els principals tour operadors francesos que promocionen Lloret de Mar com a lloc de festa i alcohol sense límits. L’Ajuntament els ha avisat que rebutja totalment la promoció de Lloret com a destinació on tot s’hi val, amb imatges on es fomenta l’abús d’alcohol i incivisme.

En aquest sentit els ha avisat que han de garantir un ferm control sobre el seus clients, tant pel que fa el comportament a la via pública com en els establiments contractats. En cas que es produeixin incidents o incompliments de la normativa es procedirà a prendre les mesures legals oportunes.

A més, se’ls ha instat a treure el logo promocional de Lloret de Mar de les seves planes web. Des d’inicis d’agost l’Ajuntament ha obert un total de 18 expedients sancionadors a empreses per incompliment de les normatives vigents com propaganda a la via pública, disco tours i incivisme.

També s’han mantingut els dispositius de seguretat ciutadana a la zona d’oci nocturn amb l’objectiu principal de mantenir la seguretat ciutadana, actuar contra la venda ambulant, la salut pública i la prostitució. Continuant amb les mesures anunciades després dels aldarulls de la setmana passada s’ha creat una comissió tècnica formada per tècnics municipals i responsables polítics de les àrees implicades amb l’objectiu de tractar els aspectes relatius a la seguretat pública, gestió de l’espai públic i model d’oci nocturn.

El pla d’actuació d’aquesta comissió serà exposat als portaveus dels diferents grups municipals a fi de consensuar la seva implementació.