Viajes El Corte Inglés publicita Lloret de Mar amb una imatge de Tossa

L’error ja s’ha rectificat

El dirigent de Ciutadans (C’s), Fran Hervías, veí de Tossa de Mar, ha denunciat que el portal de Viajes El Corté Inglés publicita Lloret de Mar amb una imatge de la platja i el recinte emmurallat de Tossa de Mar. Per Hervías “això és una pressa de pèl al turisme, als veïns de Tossa i als veïns de Lloret”. El dirigent de C’s, lamenta que sigui habitual que “es falsegi la realitat del nostre litoral, quan Lloret i tota la Costa Brava té qualitat de sobres per poder promocionar-se turísticament”. En aquest sentit, Hervías recorda que “no només empreses canvien fotografies d’indrets.

Durant la passada legislatura la mateixa diputació de Girona utilitzava fotografies de platges d’Austràlia fent-les passar per la Costa Brava”. Curiosament, actualment la primera tinent d’alcalde de Tossa de Mar, Pilar Mundet (PSC), era llavors una de les responsables de turisme a la Diputació de Girona quan la polèmica de les fotografies.

“Lògicament es pot tractar d’un error de l’empresa, però és indignant la inacció de l’ajuntament de Tossa, ja que hi ha hagut veïns que ho han comunicat i, malgrat això, la fotografia de Tossa amb el nom de Lloret de Mar, continua”, ha lamentat Hervías.

Finalment, ha estat el mateix dirigent de C’s, Fran Hervías, qui ha comunicat l’error a Viajes El Cortés Inglés i espera que en els propers dies realitzin la modificació i “retornin a Tossa les seves muralles”.