Empresaris de restauració i hotelers s’interessen per afiliar-se a la central de reserves de restaurants del portal www.costabrava.org

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona i Restalo.com varen presentar el dia 9 de febrer al Consell Comarcal de la Garrotxa la central de reserves de restaurants que incorpora el portal Costabrava.org a empresaris de les comarques de la Garrotxa i el Pla de l’Estany. Una desena d’empresaris de la restauració i representants de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa varen assistir a la sessió informativa organitzada pel Patronat.

El dijous 10 de febrer, la presentació va tenir lloc a la seu de Ripollès Desenvolupament per a empresaris de les comarques del Ripollès i la Cerdanya. Empresaris de restauració, hotelers i representants de les Associacions de Bars i Restaurants de la Cerdanya i de l’Associació d’Hostaleria del Ripollès varen participar a la jornada.

Les presentacions, que incloïen una sessió formativa, tenen com a objectiu explicar als restauradors i hostalers gironins com poden comercialitzar la seva oferta a través de Restalo.com, el motor de reserves que el Patronat de Turisme ha integrat recentment.

El novembre va entrar en funcionament la tercera central de reserves en línia del portal de l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona. Restalo ofereix, tot just quan comença a posar-se en funcionament, 6.300 restaurants a Espanya i a ciutats europees i representa per a l’empresari gironí un canal més de comercialització dels seus productes i serveis turístics.

Actualment des del portal de la Costa Brava i el Pirineu de Girona ja es pot reservar taula en 94 restaurants de la demarcació que es troben afiliats. La central de reserves ofereix un sistema de gestió de reserves que permet als restaurants gestionar les seves reserves, la disponibilitat de taules, horaris, ofertes, clients, etc. de manera àgil i immediata tots els dies de la setmana les 24 hores del dia.

Les properes presentacions de la central de reserves de restaurants es faran el 2 de març per a empresaris turístics de les comarques de l’Alt Empordà i el Baix Empordà, i, el 3 de març, a la comarca de la Selva.