Lloret de Mar incorpora el servei de taquilles a la platja

taquilles_platjaLes platges de Lloret de Mar han estrenat, aquest estiu, un servei de taquilles, on els banyistes poden guardar objectes de valor. Des de moneders o telèfons mòbils, fins a maletes de petites dimensions.

Les taquilles es troben tant a la platja del centre, com a Fenals, Canyelles, Santa Cristina i la Boadella.

Aquesta era una de les condicions que va imposar l’Ajuntament: que el servei s’oferís a totes les platges de Lloret. L’empresa concessionària de les taquilles és Beach Box. El seu representant, Jordi Batalla, exposa que el servei de taquilles és pioner, almenys a les platges catalanes, i segurament arreu del litoral espanyol.

Jordi Batalla assenyala que el handicap del servei de taquilles a la platja és que s’ha de donar a conèixer entre els banyistes nacionals. Les taquilles a la platja és un servei que funciona al llarg de tot el dia, amb vigilància. Una hora costa un euro, fins a un màxim de 5 euros al dia.

Hi ha abonaments per als clients habituals. A partir d’aquesta setmana, s’inicia un conveni amb els comerciants, que regalaran als seus clients un tiquet regal d’una hora per a provar el servei de taquilles a la platja. Ara mateix estan operatives de les 10 del matí a les 7 de la tarda. A l’agost, funcionaran una hora més, fins a les 8 del vespre.

Text i foto: Nova Radio Lloret