anuncio_erc

LLoret de Mar inicia la temporada d’estiu amb vuit agents cívics i mesures en favor del civisme

Amb prop de 1,1 milions de visitants anuals i 5,3 milions de pernoctacions anuals, Lloret de Mar és el tercer municipi de Catalunya que rep més turistes. Entre les novetats més rellevants d’aquest estiu, s’ha destacat l’estratègia de la destinació per convertir-se en una ciutat intel·ligent i millorar l’experiència turística i les actuacions en l’àmbit de la seguretat i el civisme per garantir la millor convivència entre residents i turistes.

Continua llegint

Música, espectacles i activitats culturals arriben a Lloret en una nova edició de la Fira dels Americanos

El 15, 16 i 17 de juny, Lloret de Mar recupera el seu passat indià amb una nova edició de la Fira dels Americanos. Un cap de setmana en el qual la vila recorda aquells lloretencs que, al s. XIX i principis del s. XX van marxar a Amèrica en recerca d’un futur millor.

Continua llegint

S’inauguren els trams actius de la ruta de la Tordera, que totalitzen 114 quilòmetres

El municipi de Tordera ha acollit aquest dimarts 12 de juny al migdia la inauguració de la Ruta de la Tordera i la Riera d’Arbúcies, un projecte impulsat pel Consell Comarcal de la Selva des de fa temps, tot i que és ara, durant els últims mesos, quan s’ha anat construint amb més força amb l’activació dels primers trams senyalitzats i operatius.

Continua llegint

Més de 850 persones visiten les explotacions agràries de la Selva en el marc de la jornada Benvinguts a Pagès

Més de 850 persones han visitat les explotacions agràries de la comarca de la Selva que participaven al Benvinguts a Pagès, que s’ha celebrat durant tot aquest cap de setmana. A aquesta xifra de visitants s’ha de sumar la bona ocupació que han tingut els restaurants i allotjaments que també s’han afegit a aquesta iniciativa.

Continua llegint

Lloret de Mar inicia una ambiciosa transformació de la seva gastronomia de la mà de la Fundació Alícia

D’esquerra a dreta, Nino Gomez president de l’Associació de Bars i Restaurants de Lloret de Mar; Enric Dotras, president del Gremi d’Hosteleria de Lloret de Mar; Toni Massanès director general de la Fundació Alicia i Jaume Dulsat, alcalde de Lloret de Mar / Foto: Ajuntament de Lloret de Mar

El projecte neix de l’acord a tres bandes entre l’Ajuntament de Lloret de Mar a través de Lloret Turisme, l’Associació de Bars i Restaurants de Lloret de Mar i del Gremi d’Hostaleria de Lloret de Mar que volen convertir el municipi en una destinació gastronòmica amb personalitat pròpia i de qualitat.

Continua llegint

Sant Hilari acollirà el V Fòrum de Turisme de la Selva el proper dia 24 de novembre

Programa d’actes del V Fòrum de Turisme de la Selva

El Fòrum de Turisme de la Selva estarà dedicat al «Cicloturisme, ciclisme i BTT, un valor en alça» amb Argelers com a destinació turística convidada i la ponència marc a càrrec de Ludovic Récha i Aurelie Charles. En el marc d’aquesta ponència també es presentarà la destinació turística del territori: Lloret de Mar, per Cristina Rebled.

Continua llegint