Els Mossos detenen a Maçanet el fill de la dona trobada morta a la seva vivienda de Sils

Agents de Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial de Girona han detingut aquest matí un home de nacionalitat espanyola, de 43 anys i veí de Sils, en relació amb la mort de la seva mare a Sils.

 La investigació es va iniciar el dia 21 d’agost quan els Mossos van tenir coneixement de la desaparició d’una dona a Sils.
 
En el marc de la investigació el 31 d’agost a la tarda els mossos van realitzar una entrada i escorcoll en el domicili que la dona desapareguda compartia amb el seu fill a la urbanització de Vallcanera Parc, a Sils.

Els agents van localitzar a l’interior del domicili el cadàver d’una dona sense identificar i en avançat estat de descomposició

Davant aquests fets, agents de la DIC han detingut aquest matí a Maçanet de la Selva el fill de la dona desapareguda. Els agents continuen treballant per identificar el cadàver i determinar les causes de la mort. El cos de la dona es va trobar en avançat estat de descomposició, embolicat en plàstics al garatge de l’habitatge.
 
El Jutge ha decretat el secret de les actuacions.