Detenen dos joves per robar quatre cadenes d’or a Lloret de Mar

Mossos d’Esquadra de l’Àrea de la Brigada Mòbil, van detenir el dia 5 d’agost, a la població de Lloret de Mar, dos joves de 18 i 19 anys, de nacionalitat algeriana i veïns de Girona i Salt, com a presumptes autors de quatre robatoris amb violència i intimidació.

La matinada del 5 d’agost, pels volts de les cinc del matí, mentre un equip de la Brigada Mòbil es trobava realitzant tasques preventives d’ordre públic a l’avinguda Just Marlés de Lloret de Mar, van ser requerits per un grup de turistes que els alertaven que havien estat objectes d’un robatori.

Aquest grup va manifestar als agents que dos nois havien estrebat, violentament, la cadena d’or del coll d’un dels joves.

Amb l’ajuda de la descripció que va aportar la víctima i els testimonis, els agents van iniciar una recerca pels voltants de l’avinguda.

Pocs minuts després van localitzar dos joves que coincidien amb les descripcions facilitades, els van identificar i els van escorcollar.

Durant l’escorcoll els agents van localitzar quatre cadenes d’or ocultades a l’interior de dues de les sabatilles esportives dels lladres. Els agents els van detenir com a responsables de quatre robatoris amb violència i intimidació.

 

Els detinguts, a qui els consten antecedents, van passar el mateix dia 5 d’agost a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.