Moren quatre joves de Vidreres, Sils i Salt en un xoc frontal a la C-63

El vehicle en què viatjaven els quatre morts

El Servei Català de Trànsit informa que aquesta matinada s’ha registrat un sinistre viari mortal a la C-63 a l’altura del quilòmetre 8,5 al terme municipal de Vidreres (la Selva). Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 05.01 h. La C-63 enllaça Vidreres amb Lloret de Mar.

Per causes que s’estan investigant s’ha produït una col·lisió frontal entre un turisme amb cinc ocupants i una furgoneta. Com a  conseqüència de la topada, han mort el conductor i tres passatgers. Les víctimes mortals són I.T.LL., de 29 anys i veïna de Sils,  I.G.G., de 26 anys i veí de Salt; K.D.E.J., de 23 anys i veí de Vidreres i J.A.M., de 21 anys, també veí de Vidreres.

Totes les víctimes mortals són de nacionalitat espanyola. A més, arran de l’accident han resultat ferits crítics el cinquè ocupant del turisme i l’acompanyant de la furgoneta. El conductor d’aquesta ha resultat ferit lleu. Les dues persones ferides han estat traslladades a l’Hospital Trueta de Girona.

Arran de la incidència, s’han mobilitzat deu patrulles dels Mossos d’Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han realitzat tasques d’excarceració, i cinc ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que també ha activat el servei de suport psicològic.

Quant a l’afectació viària, la C-63 a Vidreres ha estat tallada en els dos sentits de la marxa fins  a les 09.15 h aproximadament.