Detenen in fraganti tres persones per robar en un domicili de Tossa

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de  Blanes (La Selva Litoral) van detenir el 30 de juny a Tossa de Mar tres homes com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força. Cap a les 10 del matí agents de la comissaria de Blanes mentre estaven fent patrullatge preventiu per la població de Tossa de Mar, van  veure el conductor d’un cotxe, que estava aturat en una parada de bus, en actitud d’espera.

 

Els mossos van observar que aquesta persona, en veure el cotxe policial, es va posar nerviosa. Els agents el van identificar i acte seguit, el conductor es va tornar a introduir ràpidament dins del vehicle, va fer una trucada telefònica i va marxar. Tot seguit aquest vehicle va passar molt lentament pel tram urbà de la carretera de Lloret i va contactar amb dos homes. Quan aquestes dues persones van detectar el cotxe patrulla, van marxar corrents i el vehicle va fugir.

La ràpida actuació dels mossos va permetre interceptar les dues persones que anaven a peu. Simultàniament es va comprovar que un pis situat als baixos d’un edifici de la mateixa carretera de Lloret, estava saquejat. Per això els mossos van detenir Luis Cori H i Ysaias MF com a presumptes autors d’un robatori amb força.

Els policies van fer una recerca per tal de localitzar el conductor del vehicle identificat amb anterioritat i el van localitzar assegut a la terrassa d’un bar. Quan aquesta persona va tornar a veure els agents va voler fugir del lloc, però els agents van detenir-lo per la seva implicació en el robatori amb força.

Els detinguts són: Luis Cori H de 38 anys, nacionalitat cubana i veí de l’Hospitalet de Llobregat; Ysaias MF de 45 anys, nacionalitat peruana i veí de Barcelona i Miguel Àngel GV de 45 anys, nacionalitat espanyola i veí de Ripollet. Els detinguts, del quals Luis Cori H i Ysaias MF tenen diversos antecedents, van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes el passat dia 1 de juliol, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.