Detenen quatre homes per cultivar més de 1.200 plantes de marihuana en dos domicilis de Lloret

Mossos d’Esquadra

Agents de Mossos d’Esquadra de la comissaria de Blanes van detenir el 30 de gener a Lloret de Mar quatre homes d’entre 23 i 44 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Vidreres, Barcelona i Sevilla, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.  El migdia del 30 de gener diverses patrulles de la comissaria de Blanes, que estaven fent tasques de seguretat ciutadana per la població de Lloret de Mar, van tenir coneixement que, en una casa del carrer Saturn possiblement hi hauria una plantació de marihuana i a més el comptador de la llum podria presentar manipulacions en l’escomesa.

Quan les patrulles van arribar al lloc dels fets van veure com quatre persones s’estaven emportant diverses plantes de marihuana ja tallades, sota el braç i diversos estris de cultiu. Els mossos van interceptar, identificar i detenir tres dels homes que pretenien fugir. Un d’ells va ser detingut quan fugia direcció un immoble del costat.

Fent les comprovacions pertinents els agents van veure com, una casa del mateix carrer, tenia totes les portes, finestres i persianes tancades, i en un dels balcons hi havia roba estirada al terra per intentar evitar la propagació i sortida d’olors.

Mossos d’Esquadra

A mitja tarda, en una vigilància de les finques, els mossos van detenir el quart fugitiu quan sortia del jardí d’una de les cases.

L’endemà 31 de gener, i d’acord amb el corresponent manament judicial, la unitat d’investigació de la comissaria de Blanes va dur a terme dues entrades i perquisició als domicilis localitzant 1.017 plantes de marihuana, 221 plantes tallades, multitud de cabdells de marihuana, 14 ventiladors, 88 bombetes amb transformador, 9 aires condicionats, 6 caixes de filtres i 400 testos amb terra però amb la tija de la planta tallada.

Els detinguts, la majoria d’ells amb antecedents, van passar el dia 2 de febrer a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes qui en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.