Detenen ‘in fraganti’ dos homes per robar en un supermercat de Maçanet de la Selva

Mossos d’Esquadra de la comissaria de Santa Coloma de Farners van detenir el 26 de maig a Maçanet de la Selva, Fulgencio SR, de 27 anys i veí de Montcada i Reixac (Vallès Occidental) i Israel P, de 25 anys i veí de Ripollet (Vallès Occidental), ambdós de nacionalitat espanyola, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força. Pels voltants de les dues de la matinada una patrulla dels mossos de la comissaria de la Selva Interior va rebre l’avís per tal d’adreçar-se a un supermercat de Maçanet de la Selva on hi hauria diverses persones robant a l’interior.

Quan els agents van arribar al lloc van constatar que la porta metàl·lica de l’exterior i la d’alumini que dóna accés a la botiga estaven forçades, segurament amb un estri tipus palanca. Dins l’establiment hi havia dues caixes registradores forçades i una caixa forta amb signes de forçament. A més, alguns dels prestatges estaven buits de productes com ara cremes, desodorants i  cosmètics que estaven al terra introduïts en diverses bosses a punt per emportar-se’ls

Durant la inspecció del local, els agents van entrar al bany on van trobat amagats els dos lladres que encara portaven els guants posats. Els mossos els van detenir per un delicte de robatori amb força. Els agents els van comissar una pota de cabra i un tornavís així com les claus d’un cotxe que estava estacionat al costat de la botiga preparat per la fugida. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions relacionades amb els fets.

Els detinguts, a qui només consten antecedents a Fulgencio SR, van passar a disposició  del  jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners el dia 26 de maig el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.