Els Mossos detenen tres joves que acabaven d’assaltar uns turistes mentre es banyaven de matinada a Lloret

Agents de Mossos d’Esquadra de la comissaria de Blanes van detenir el dia 4 d’agost, a Lloret de Mar, tres homes, de 18 anys, de nacionalitat alemanya i amb domicilis desconeguts, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Pels voltants de les tres de la matinada del mateix dia, agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana, que estaven efectuant tasques preventives a la població de Lloret de Mar en servei de paisà, van observar un grup de turistes que es banyava a la platja de la zona de Cala Banys.

Poc després els agents van presenciar com tres individus agafaven les pertinences dels banyistes i fugien corrents. En veure-ho, les víctimes van sortir corrents darrera els lladres i aquests van esgrimir una navalla i els van amenaçar.

Els mossos van interceptar els lladres just en el moment en què estaven amenaçant el grup de turistes i els van detenir. A sobre portaven una altra navalla i dos telèfons mòbils de dubtosa procedència, que s’investiga si poden estar sostrets.

Pel que fa a les pertinences sostretes als banyistes, els lladres les van llençar per un penya-segat que dóna al mar, però els agents van poder recuperar-les i retornar-les als seus legítims propietaris. Entre els objectes hi havia roba, sabates, una bossa de mà, dos telèfons d’alta gamma i unes ulleres de sol.

Els detinguts, que no tenien antecedents, van passar el dia 7 d’agost a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, que en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.