El PPC de Lloret demana a l’alcalde que suspengui el contracte amb l’empresa del monitor acusat d’abusos a menors

El portaveu del grup municipal del Partit Popular de Catalunya (PPC) a Lloret de Mar, Enric Martínez, ha registrat aquest matí una carta a l’Ajuntament, adreçada a l’alcalde, per demanar-li que suspengui immediatament el contracte municipal que aquest té amb l’empresa de Josep Castiella com a monitor i dinamitzador d’activitats de lleure infantil de Lloret.

Un cop conegudes les acusacions d’abusos a menors que pesen sobre Castiella, els representants del Partit Popular de Lloret de Mar consideren que «donada la gravetat de les acusacions, el més adequat és finalitzar la relació laboral de l’Ajuntament amb l’empresa de Castiella, almenys fins que el cas es resolgui judicialment», ja que «va ser detingut el passat dia 7 de març acusat de cometre abusos a menors i ja acumula 10 acusacions al Jutjat de Blanes».

En l’escrit registrat aquest matí, Martínez també explica que «en cas que l’alcalde faci cas omís de la nostra petició, la portarem en el proper ple municipal».

El portaveu popular reconeix que «aquest és un tema delicat i sobre el qual no se n’ha de fer un judici paral·lel», i és per això que insisteix en que  «nosaltres no oblidem i respectem en tot moment la presumpció d’innocència, precisament per aquest motiu creiem que, mentre el cas no s’aclareixi ni es resolgui judicialment, el més raonable és suspendre el contracte actual» i seguidament ha afegit que «alhora que es respecta la presumpció d’innocència però, cal preservar també el dret dels menors a ser protegits, això no es pot ni obviar ni oblidar, i per a nosaltres aquesta, la suspensió del contracte per part de l’Ajuntament, és la millor manera de fer-ho».

El portaveu popular Enric Martínez es va reunir ahir amb els pares i mares de Lloret afectats  i va recollir les seves peticions. També els va donar el seu suport per qualsevol acció que necessitin.