L’Ajuntament de Palafolls publica el text divulgatiu ‘Obre la finestra’

Portada del llibre

Coincidint amb a diada de Sant Jordi, aquest dissabte es presentarà a la Biblioteca de Palafolls Obre la finestra, l’últim opuscle editat per l’Ajuntament de Palafolls que presenta un acurat estudi sobre la natura de Palafolls.

El llibre fa un recorregut per la vila analitzant l’entorn des d’un punt de vista natural. Obre la finestra és el treball de recerca de les estudiants palafollenques Mar Selvaggi i de Marina Cabrera, que va aconseguir el primer premi del concurs de treballs de recerca que organitza cada any el consistori.

Amb aquest llibre, l’Ajuntament continua amb la voluntat de publicar els millors treballs de recerca d’estudiants de batxillerat que facin referència a la nostra vila.

D’aquesta iniciativa han sorgit els llibres sobre la Reconstrucció històrica del Castell de Palafolls (2014) de Marina Ayala i Jessica Tresserras o L’agricultura a Palafolls, abans i ara (2015) d’Aleix Freixa,  que també són treballs de recerca d’estudiants locals.

A partir de dilluns vinent es podrà recollir gratuïtament el llibre Obre la finestra a les dependències municipals, a la plaça Major, 11.

Paral·lelament el consistori ha fet una segona tirada d’un centenar d’exemplars del llibre de regal del passat Nadal; Cases amb eixida i hort. Un cop esgotada la primera edició, es va crear una llista de persones interessades i ara s’ha fet una tirada especial per cobrir la demanda. També es podrà recollir a partir de dilluns.