Detingut un conductor que va fugir després d’atropellar mortalment una nena a Sant Julià de Llor i Bonmmatí

Mossos d'Esquadra

Mossos d’Esquadra

El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que ahir a la tarda es va registrar un sinistre viari mortal al punt quilomètric 10,4 de la GI-532 a Sant Julià de Llor i Bonmatí (la Selva). Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 15.02 hores.

Per causes que s’estan investigant, un vehicle va atropellar dues persones i una d’elles, una mena de 4 anys, va resultar morta, mentre que l’altra persona, la mare de la menor, va sofrir ferides greus i va ser traslladada en estat greu a l’Hospital Josep Trueta de Girona en ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). El conductor va fugir del lloc del sinistre.

Arran del sinistre, es van activar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del SEM.

Posteriorment, agents dels Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona van detenir el conductor, un home de nacionalitat espanyola, de 39 anys i veí de Bescanó (Gironès) com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi per imprudència, un delicte de conducció temerària, un de conducció sota els efectes de l’alcohol i drogues i un delicte de lesions.

Els Mossos d’Esquadra juntament amb les Policies Locals de Salt, Anglès i Santa Coloma de Farners van establir punts de control a les carreteres properes al lloc dels fets als efectes de localitzar el vehicle. Transcorreguts uns 30 minuts, una mossa fora de servei va localitzar el vehicle que es corresponia amb les característiques del vehicle fugit a la localitat de Bescanó, el qual presentava un fort cop al capó. Acte seguit, una dotació de trànsit va localitzar el conductor.

L’home, va ser sotmès a les proves d’alcoholèmia i drogues donant un resultat positiu en la d’alcoholèmia (0,53 mg/l) en aire expirat i també positiu en drogues, motiu pel qual els agents han procedit a la seva detenció.