Mor una dona de 51 anys en un accident de trànsit a la C-63 a Amer

El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que ahir a la tarda es va registrar un sinistre viari mortal al punt quilomètric 49 de la C-63 a Amer (Selva). Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 15.49 hores.

Per causes que encara s’estan investigant, un turisme ha sortit de la via i la conductora i única ocupant del vehicle, A M. P. T, de 51 anys i veïna d’Olot, ha resultat morta. Arran del sinistre s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han realitzat tasques d’excarceració, i una ambulància i l’helicòpter medicalitzat del SEM.

Pel que fa a afectació viària, la carretera ha estat restringida totalment al trànsit durant dues hores i ha provocat retencions en ambdós sentits.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit per oferir-los un servei d’orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S’hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.